Spring naar de tekst

Abrona biedt op verschillende locaties bedrijfs- en groepsuitjes aan. Zo kunt u uw (bedrijfsmatige) teamuitje een bijzonder tintje geven. Maatschappelijk betrokken ondernemen wordt zo een feit!


Recreatieve uitjes

boogschieten tbv site struinen en vorsen webformaatWilt u een dag of dagdeel met sport en spel? Dan zijn er tal van activiteiten mogelijk, zoals kruiwagenraces, boogschieten, vliegeren of reuzebreinbrekers! De organisatie van uw dag is in handen van Groene Hartslag. Zij bieden bedrijfs- en teamuitjes compleet verzorgd aan, op een locatie van Abrona naar uw keus. Ook verzorgt Abrona de catering.

 

Cliënten van Abrona helpen daar waar mogelijk, actief mee uw dag tot een succes te maken. Zo geeft u uw uitje een bijzonder tintje.

 

Groene Hartslag heeft 2 arrangementen samengesteld op Abrona Boerderij De Haan. Natuurlijk is het ook mogelijk uw dag geheel naar uw eigen wensen te organiseren.

Klik hier voor meer informatie over de arrangementen van Groene Hartslag.

 

 

Creatieve uitjes
Bent u meer op zoek naar een teamuitje met een creatief karakter? Ook dat kan bij Abrona. Op verschillende locaties worden creatieve workshops voor jong en oud georganiseerd; van schilderen tot trommelen en van koken tot knutselen. Kijk op onderstaande links voor inspirerende ideeën en het actuele aanbod:

 

 

Custom Properties zoek

 

Of kies een locatie:
kaart