Spring naar de tekst

 epf0753Nu doen! biedt zinvol werk en begeleiding, aan mensen die ondersteuning vragen, met als doel persoonlijke ontwikkeling en participatie in de maatschappij. Nu doen! is gehuisvest in de Openbare Bibliotheek van Woerden.

 

Door de Wet Maatschappelijke ondersteuning (Wmo) wordt er een beroep gedaan op het bedrijfsleven om een actieve maatschappelijke bijdrage te leveren.

 

Eén van de doelstellingen van Nu doen! is persoonlijke ontwikkeling van mensen die een hulpvraag hebben. Dit bereiken we door voldoende ruimte te bieden voor eigen ideeën en te zoeken naar invulling van een dagprogramma op maat. Wij zijn van mening dat uitdaging belangrijk is voor ontwikkeling.

 

 epf0800   dsc2116-2    dsc2121-2

 

Hoe werkt het?

We bespreken de ondersteuningsvraag. We bekijken met elkaar of we werkzaamheden binnen onze werkomgeving kunnen bieden, bijvoorbeeld in de bibliotheek. We onderzoeken ook of er andere mogelijkheden zijn in de directe omgeving van Woerden (centrum). Indien nodig wordt een cliënt begeleid vanuit Nu doen!, zowel binnen onze werkomgeving als daarbuiten.

 

Ontwikkeling

Naast ons aanbod van werkzaamheden bieden we ook gerichte trainingen en workshops aan, waardoor de benodigde vaardigheden worden getraind. De locatie en kleinschaligheid van Nu doen! biedt voordelen voor onze cliënten. Bijvoorbeeld in de bibliotheek. Daar voeren medewerkers kleine taken uit. Hierdoor worden grote vaardigheden geoefend. Zoals discipline, verantwoordelijkheid, kunnen samenwerken en het zich houden aan werkafspraken.

 

Wat kan ik precies doen?

In de bijlage staat uitgebreid omschreven welke mogelijkheden er binnen de werkruimte van Nu doen! in de bibliotheek van Woerden zijn en welke bijbehorende trainingen er verzorgd worden.

 

In bedrijf

Nu doen! werkt samen met diverse partijen en het aanbod wordt continu uitgebreid. Als medewerkers toe zijn aan meer uitdaging kunnen zij bijvoorbeeld ook winkelervaring opdoen op andere locaties, zoals in de winkel van het Groene Hart. Deze is ook gevestigd in de bibliotheek.

 

Een aantal activiteiten is volop in ontwikkeling. We zijn in contact met diverse partijen en winkeliers om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken. Wilt u weten wat u voor Nu doen! kunt betekenen? Neem dan contact op met:

 

Nu doen!

Meulmansweg 27

3441 AT Woerden

T (0348) 414 216

 

Esther van de Woestijne,

M (06) 519 637 05

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


  • Lees hier de nieuwsbrief van Nudoen!(PDF 4mb) Abonneren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Meer weten over de mogelijkheden m.b.t. samenwerking?
  • Meer weten over Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) bij Abrona?

 

Custom Properties zoek

 

Of kies een locatie:
kaart