Buitenkans, Eetcafe Park Oog in Al

Buitenkans, Eetcafe Park Oog in Al
Park Oog in Al 1
3533 HE
Utrecht

Logo Buitenkans‘Buitenkans’, een toegankelijke plek voor iedereen in Landhuis in de stad

Buitenkans is een eetcafé. De medewerkers van Abrona die hier werken verzorgen ook de horeca voor alle gebruikers van het pand ‘Landhuis in de stad’ zoals Schoonderwoerd trainingen. 

Iedereen is welkom. Gasten komen binnen zonder kloppen na een wandeling in het park, na een yogales of om af te spreken met een zakenrelatie, familie en vrienden.

Ieder mens heeft talenten en deze willen we graag benutten bij Buitenkans. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen bij ons aan de slag. Of je nu een lichamelijke of verstandelijke beperking hebt, of bijvoorbeeld statushouder bent en alleen vrijwilligerswerk kunt doen, wij kijken samen naar passend werk voor jou.

Ook staan we open voor samenwerking met mensen uit de buurt.

We serveren simpel, lekker en gezond eten. We organiseren met onze medewerkers avonden waarop je kunt aanschuiven voor een gezamenlijke maaltijd. Op andere avonden kun je kiezen van de menukaart wat je wilt eten.
Het eetcafé is zeven dagen per week geopend.

Voor wie

Voor iedereen die wil werken in de horeca. Heb je een lichamelijke of verstandelijke beperking, of ben je statushouder en mag je alleen vrijwilligerswerk doen? Bij ons ben je welkom. 

Er is werk in de keuken. Bijvoorbeeld soep maken en broodjes of salade. Maar ook gerechten die wat moeilijker te maken zijn zoals taart of een complete warme maaltijd. Er is ook genoeg afwaswerk. In het café zoeken we mensen voor de bediening en om schoon te maken. Ook is er werk buiten, in het groen om het pand heen. 

We bieden dagbesteding, stages, werkervaringsplekken en participatiebanen.

Begeleiding

In de keuken en in het café is altijd een begeleider aan wie je vragen kunt stellen en van wie je kunt leren. Je kunt in Buitenkans veel zelf doen.

Locatie bezoeken

Neem contact op met de locatie
buitenkans [at] abrona.nl

Zorgaanbod

Informatie over begeleiding en ondersteuning
zorgadvies [at] abrona.nl