Word jij een maatje voor John, Jorinda of Martin?

Kasteel Woerden

Word jij een maatje voor John, Jorinda of Martin?

Voor 3 cliënten van het Kasteel zijn wij op zoek naar een maatje.

Ga jij een dagje uit met John?
Een dagje uit naar een pretpark, een museum bezoeken, of een leuke wandeling maken. Hier kijkt John (38) naar uit om het komend jaar te kunnen plannen. Hij zoekt hij een maatje die ongeveer 4 keer per jaar met hem op pad gaat.

Naast een verstandelijke beperking heeft John een stoornis in het autistische spectrum. Voor hem is het daarom belangrijk dat jullie vooraf duidelijk doorspreken wat jullie gaan doen, zodat hij weet wat hij kan verwachten. Ook wil John dat jij hem serieus neemt.

Jorinda zoekt een winkel of wandelmaatje
Omdat ze op haar werk al veel binnen zit, wil Jorinda in haar vrije tijd er graag op uit. Jorinda is een jonge vrouw van 27 jaar die graag meer sociale contacten wil. Ze kijkt er naar uit om ongeveer 1 middag per maand buiten de deur af te spreken. Bijvoorbeeld om te wandelen, te winkelen, te lunchen, naar de bioscoop te gaan, of een museum te bezoeken.

Martin zoekt een maatje voor gezelligheid
Eigenlijk vindt Martin(42) alles leuk. Hij geniet van wandelen, spelletjes doen en winkelen.  Maar ook een uitje naar de bios, bowlen, midgetgolf of de dierentuin staan op zijn verlanglijstje. Het allerleukste voor hem is dat hij deze activiteiten kan ondernemen met een maatje die speciaal voor hem komt en waar hij dan gezellig mee kan babbelen en plezier kan delen.

Wil jij dat gezellige maatje voor Martin worden en bijvoorbeeld 1 x per maand afspreken?

Spreekt de vraag van  John, Jorinda of Martin jou aan? Neem dan voor meer informatie contact op met elles.verbruggen [at] abrona.nl

Meer informatie over de locatie vind je op de locatiepagina Kasteel Woerden