Noorderbreedte

Noorderbreedte
Noorderbreedte 16
3454 KB
De Meern

Contactpersoon

Sonja Vos

In de wijk ’t Weer in De Meern ligt de woonlocatie Noorderbreedte. Noorderbreedte ligt aan een woonerf in een rustige omgeving. Er zijn in totaal 21 appartementen.

Appartement

Als je bij Noorderbreedte woont, dan heb je je eigen appartement met een woon-/slaapkamer en eigen sanitair. Je appartement is ongeveer 20 m2 groot. Er zijn drie woonkamers met een keuken die door vijf tot negen bewoners gedeeld worden. De bewoners hebben de namen van de groepen zelf bedacht: de Hans en Grietje groep, de Rozengroep en de Rozentuingroep. De Hans en Grietje groep is de meest zelfstandige groep. Hier krijg je hulp bij sociale vaardigheden, zelfstandig koken en boodschappen doen. 

Omgeving

Het Maximapark ligt aan de overkant van Noorderbreedte. In de omgeving, op 10 minuten loopafstand, is een kerk, zijn winkels, zijn wandelmogelijkheden, sportfaciliteiten en uitgaansmogelijkheden. Bushalte ‘Boekbinderslaan’ is 15 minuten lopen. In de spits rijdt bus 28 om de 10 minuten naar Utrecht en naar Vleuten.
 

Foto 1 Woonkamer
Voor wie

Op woonvoorziening Noorderbreedte wonen mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Sommige bewoners hebben een psychiatrische achtergrond of een stoornis in het autistisch spectrum. Je kunt op Noorderbreedte wonen als je VG3, VG4, VG5 en VG6 hebt.

Begeleiding

Bij Noorderbreedte is er 24-uurszorg met een slaapwacht. Je kunt hier zelfstandig wonen, maar ook hulp krijgen als dat nodig is. De begeleider helpt jou op basis van de methodiek ‘groei naar gelijkwaardigheid'. De begeleiding is huiselijk, structurerend, individueel, maar altijd op maat.

Locatie bezoeken

Neem contact op met de locatie
noorderbreedte [at] abrona.nl

Zorgaanbod

Informatie over begeleiding en ondersteuning
zorgadvies [at] abrona.nl