Zuiderbreedte

Zuiderbreedte
Zuiderbreedte 4
3454 KA
De Meern

Contactpersoon

Moniek Tillmans

Zuiderbreedte ligt in De Meern. Op Zuiderbreedte wonen 21 mensen. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig aan wie bewoners hun vragen kunnen stellen. Zuiderbreedte is een thuis met alles wat daarbij hoort. Samen eten, lachen, klusjes doen of een spelletje en een goed gesprek. 

Zuiderbreedte heeft 3 groepen van 7 bewoners. Elke avond kookt een groep samen met de begeleiding een eigen maaltijd. Na het eten is er voor iedere groep koffie of thee met meestal iets lekkers erbij.

De studio-appartementen van Zuiderbreedte hebben een zit/slaapkamer, waarin je leuke meubels en een lekker bed kunt neerzetten. Daarnaast heeft ieder studio-appartement een eigen doucheruimte, met een wastafel en een wc.

De studio-appartementen zijn verdeeld over 3 woonlagen, de begane grond en  een  eerste en tweede  verdieping. Voor de meeste kamers kan er indien nodig gebruik worden gemaakt van een lift.

Zuiderbreedte heeft een grote achtertuin, waarin we in de zomer kunnen genieten van lekkere limonade of een barbecue.

Foto 1 Voorzijde Zuiderbreedte De Meern
Voor wie

Op Zuiderbreedte wonen mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Sommige bewoners hebben een psychiatrische achtergrond of een stoornis in het autistisch spectrum.         

Het zorgaanbod op de voorziening is gebaseerd op de zorgprofielen (voorheen ZZP) VG3, VG4, VG5 en VG6.

Begeleiding

Er is 24-uursbegeleiding aanwezig op Zuiderbreedte. Bewoners  kunnen hun  vragen aan hen stellen. Er is altijd iemand dichtbij.

Locatie bezoeken

Neem contact op met de locatie
zuiderbreedte [at] abrona.nl

Zorgaanbod

Informatie over begeleiding en ondersteuning
zorgadvies [at] abrona.nl

Routebeschrijving

Kom lekker op de fiets of pak de bus of trein. Zo draag jij ook bij aan een beter milieu voor ons allemaal.