Lange Dreef

Lange Dreef
Lange Dreef 89D
3972 TD Driebergen
Driebergen

Lange Dreef 53D
3972 TC Driebergen

Lange Dreef  is een appartementencomplex. Het is in 2013 gebouwd.  Lange Dreef ligt aan de rand van Driebergen. Het openbaar vervoer is dichtbij. Er zijn winkels in de buurt, en restaurants, een zwembad, sportverenigingen, een bos en een park.

Wonen

In Lange Dreef zijn 14 appartementen, verdeeld over 2 gebouwen. Je woont er op de tweede of derde verdieping. 
Je komt binnen via een grote centrale hal. Er is een beschermde eigen toegang tot de appartementen. Op de derde verdieping is een algemene ontmoetingsruimte.

De appartementen zijn ruim van opzet. Je hebt een eigen woonkamer, slaapkamer, badkamer en een kleine keuken. De appartementen zijn ook per lift bereikbaar.

Werk en dagbesteding

De bewoners van Lange Dreef hebben een betaalde baan of gaan naar dagbesteding. Dagbesteding kan op verschillende plekken in de omgeving. Bijvoorbeeld bij Dagbesteding Driebergen.

Voor wie

Je kunt in een appartement aan de Lange Dreef wonen wanneer je een licht tot matige verstandelijke beperking hebt.

Op de Lange Dreef is alleen aan het eind van de middag en ´s avonds begeleiding aanwezig. Dit betekent dat je zonder directe aanwezigheid van de begeleiding moet kunnen handelen. ’s Nachts is er geen begeleiding aanwezig. In geval van nood kan er altijd een beroep worden gedaan op de begeleiders van Edelhertlaan.

Omdat er overdag geen begeleiding op de Lange Dreef is, gaan we ervan uit dat je dan dagbestedingsactiviteiten buiten de Lange Dreef hebt.

Begeleiding

Lange Dreef biedt een woonplek aan mensen met een verstandelijke beperking. De ondersteuning en begeleiding is gebaseerd op de Visie op ondersteuning van Abrona. Ons doel is een zo groot mogelijke zelfstandigheid voor jou. Het gaat om jouw behoeften, wensen, mogelijkheden en ontwikkeling. 

Locatie bezoeken

Neem contact op met de locatie
edelhertlaandl [at] abrona.nl

Zorgaanbod

Informatie over begeleiding en ondersteuning
zorgadvies [at] abrona.nl

Routebeschrijving

Kom lekker op de fiets of pak de bus of trein. Zo draag jij ook bij aan een beter milieu voor ons allemaal.