Kunst en Koffie

Kunst en Koffie
Nieuwstraat 12
3628 AC
Kockengen (incl. Portengen)

Contactpersoon

Gitta van Lindenberg/Lisa Kröber.

In het lunchcafé en op ons gezellige terras kunt u genieten van koffie en gebak of de gerechten van onze kleine lunchkaart die bereid en geserveerd worden door mensen met een verstandelijke beperking. Ondertussen kunt u geëxposeerde kunst bewonderen. Onze expositie wisselt om de twee maanden. Naast werk uit ons eigen atelier wordt er werk van kunstenaars uit de omgeving geëxposeerd. Een keer per 2 maanden is er repaircafé bij Kunst & Koffie. U kunt dan, onder begeleiding van professionele vrijwilligers, uw kapotte apparaten of kleding repareren.

Kunst & Koffie bevindt zich in het voormalige gereformeerde kerkje in het historische centrum van Kockengen.

Kunst en Koffie is een werkplek voor mensen met een lichte of matige verstandelijke beperking. Als je wilt werken bij Kunst & Koffie, ben je gastvrij klantvriendelijk. Ons motto is: de Klant is koning! Kunst & Koffie is een kleinschalige locatie waar je veel kunt leren. De werkzaamheden bestaan uit het bedienen van gasten, het maken van lunchgerechten, bakken van appeltaarten en koekjes en het doen diverse schoonmaakwerkzaamheden. We hebben regelmatig trainingen en cursussen zoals de horecatraining, ehbo, social media enz. Op rustige momenten zijn er vaak creatieve activiteiten zoals handwerken of schilderen.

Bij Kunst & Koffie is plaats voor 8 a 10 cliënten en werken we van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Er is elke dag 1 begeleider aanwezig.

Het lunchcafé is voor gasten gasten geopend op: ma van 10.00-16.00, di 10.00-16.00, wo 12.00-16.00 do 10.00-16.00 vr 10.00-16.00. Op zaterdag, zondag, feestdagen en tussen Kerst en Oud& Nieuw zijn wij gesloten

In het dorp Kockengen hebben we allerlei contacten en samenwerkingen. Er zijn bijvoorbeeld cliënten aan het werk bij het verzorgingstehuis, de kapper, de peuterspeelzaal en op twee basisscholen.

Voor wie

Voor mensen met een licht/matige verstandelijke beperking die het leuk vinden om in de horeca te werken, hun handen niet omdraaien voor schoonmaakwerk en goed samen kunnen werken. Je moet stressbestendig zijn.

Begeleiding

Elke dag is er 1 begeleider aanwezig die je ondersteunt met je werkzaamheden.

Locatie bezoeken

Neem contact op met de locatie
gitta.vanlindenberg [at] abrona.nl

Zorgaanbod

Informatie over begeleiding en ondersteuning
zorgadvies [at] abrona.nl

Routebeschrijving

Kom lekker op de fiets of pak de bus of trein. Zo draag jij ook bij aan een beter milieu voor ons allemaal.