Kunst en Koffie

Kunst en Koffie
Nieuwstraat 12
3628 AC
Kockengen (incl. Portengen)

Contactpersoon

Sanne van der Louw/Sandy Kooijman

Kunst & Koffie is een lunchcafé dat zich bevindt in het voormalig gereformeerde kerkje uit 1835 in het historische centrum van Kockengen. Inmiddels is Kunst & koffie in Kockengen een begrip.

In het kerkje en op ons gezellige terras kunt u genieten van een kopje koffie en met huisgemaakt gebak of de gerechten van onze kleine lunchkaart. Alles wordt bereid en geserveerd door mensen met een (verstandelijke) beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Ondertussen kunt u geëxposeerde kunst bewonderen van wisselende kunstenaars o.a. uit ons eigen ateliers.

Kunst & Koffie is een kleinschalige locatie waar je veel kunt leren. We kijken samen met jou waar je talenten liggen en wat je leuk vind. Hier passen we je werkzaamheden op aan.

We beginnen de werkdag om 9.00 uur. Dit doen we onder genot van een bakkie koffie/thee en nemen gezamenlijk de dag door.

De dag bestaat uit het ontvangen en bedienen van gasten, In de keuken maken we de lunchgerechten klaar, bakken we taarten en koekjes die uiteraard ook zo af en toe eens geproefd moeten worden. Samen zorgen we dat deze bijzondere plek netjes en schoon blijft.

We hebben veel contact met de plaatselijke ondernemers en dorpbewoners. Hierdoor zijn er in de loop der tijd ook externe werkmogelijkheden ontstaan.

In 2022 zullen wij weer starten met de horecatraining (Bas & Kas) Op rustige momenten is er gelegenheid voor creatieve werkzaamheden.

Onze werktijden zijn van 9.00 – 16.00 uur Voor gasten zijn wij geopend maandag tot vrijdag van 10.00-16.00 Op zaterdag, zondag, feestdagen en tussen Kerst en Oud & Nieuw zijn wij gesloten.

Voor wie

Voor mensen met een (verstandelijke) beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt die het leuk vinden om in de horeca te werken, en de daarbij behorende schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. Ook een goede samenwerking vinden wij erg belangrijk.

Begeleiding

Bij Kunst & Koffie werken we van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Elke dag is er begeleiding aanwezig die je ondersteunt met je werkzaamheden.

Op 5 minuutjes lopen is er een bushalte aanwezig.

Locatie bezoeken

Neem contact op met de locatie
kunstenkoffie [at] abrona.nl

Zorgaanbod

Informatie over begeleiding en ondersteuning
zorgadvies [at] abrona.nl

Routebeschrijving

Kom lekker op de fiets of pak de bus of trein. Zo draag jij ook bij aan een beter milieu voor ons allemaal.