Hotel Restaurant Abrona

Hotel Restaurant Abrona sluit definitief haar deuren

Hotel Restaurant Abrona opent na de coronacrisis haar deuren niet meer. Per 1 juni 2020 is ons hotel-restaurant definitief gesloten.

Dit was een moeilijk besluit voor alle betrokkenen. Gezien de omstandigheden en de financiële resultaten in de afgelopen jaren was er echter geen ander besluit mogelijk.

In dit nieuwsbericht kunt u meer lezen over de sluiting.

Hartelijk dank voor uw belangstelling in en uw bezoek aan ons hotel-restaurant in de afgelopen jaren.

Team Hotel Restaurant Abrona

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Dat Hotel Restaurant Abrona door de ANWB is verkozen tot schoonste en meest gastvrije hotel, komt natuurlijk door ons geweldige team van medewerkers. Elke Dus idag werken we hard aan schone kamers, lekker eten, verzorgde vergaderruimtes en een hartelijke ontvangst.

Hotel Restaurant Abrona is een uitdagende werkplek voor mensen die houden van horecawerk en hotelwerk, en die daarbij extra begeleiding nodig hebben. Er werken 45 mensen. Ze hebben een verstandelijke beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt.

Allerlei soorten werk

Of je nou de hotelkamers stofzuigt, bedden opmaakt, cadeautasjes vult, glazen blinkend schoonwrijft, de afwas doet, in de keuken werkt, of in de bediening werkt: met elkaar leggen we al onze gasten heerlijk in de watten.

Welke begeleiding krijg je?

We bieden onze collega’s een beschermde werkplek, met goede begeleiding. Natuurlijk, werken in een hotel is druk, en je moet echt wel kunnen doorwerken. Maar zit je niet lekker in je vel? Dan houden we daar rekening mee. Vind je dingen lastig, dan nemen we de tijd om erover te praten en te kijken hoe je iets kunt leren. Wil je vaardigheden oefenen? Dan regelen we dat.

Welk werk je ook doet, er is altijd iemand die met je meekijkt en aan wie je iets kunt vragen als je het niet weet.

Kom je bij ons werken, dan begin je altijd in de huishouding. Zo kun je rustig wennen aan het werk, het hotel en de collega’s. Stapje voor stapje kijken we dan verder naar wat je kunt en wat je wilt.

Groeien en certificaten halen

Voor al het werk dat in de horeca voorkomt, kun je certificaten halen. Vaak merken we dat onze collega’s in een paar jaar enorm zijn gegroeid. We nemen geregeld afscheid van een collega. Omdat iemand zo is gegroeid, dat hij of zij een baan heeft gevonden in de reguliere horeca. 

Wil je bij ons werken?

Een vooropleiding of ervaring is niet nodig. Je bent van harte welkom als je goed kunt werken met regels en afspraken, als je er netjes en verzorgd uitziet, en als je lichamelijk fit bent. Je staat en loopt namelijk de hele dag door.

Meer weten? 

Kijk eens op de website van Hotel Restaurant Abrona

Routebeschrijving

Kom lekker op de fiets of pak de bus of trein. Zo draag jij ook bij aan een beter milieu voor ons allemaal.