De Keukenbrigade (catering van Abrona)

De Keukenbrigade (catering van Abrona)
Koningsbergerstraat 2
3531 AJ
Utrecht

Ben jij onze nieuwe smaakmaker?
Ben jij dol op tosti’s bakken en broodjes beleggen? Zorg jij er graag voor dat de keuken er tiptop uitziet? Dan is de Keukenbrigade iets voor jou! Samen met enthousiaste collega’s verzorg je de catering in een schoolkantine of een bedrijfskantine. Een zinvolle en zichtbare daginvulling midden in de maatschappij. Dat is werken voor de catering van Abrona.

Hoe werkt de Keukenbrigade?
Samen kijken we naar jouw doel(en). Wat wil je graag leren? We stellen een persoonlijk ontwikkelplan op dat past bij je niveau. Samen kijken we welke locatie het best past bij jouw leerdoelen. Begeleiders van Abrona en professionals in de catering ondersteunen je. Zo kun je je talenten ontwikkelen en een waardevolle cateringmedewerker worden. Eventueel kun je doorstromen naar ander werk.

De keukenbrigade werkt met het leersysteem ‘Werkportfolio'. In kleine stappen en met foto’s leer je vaardigheden aan. Bijvoorbeeld keukenvaardigheden zoals snijden van groenten, schoonmaaktaken of bedieningsvaardigheden.

Wat ga je doen?
De keuken is jouw werkplaats. In de keuken maak je verse soep, fruitsappen, bak je snacks en kun je recepten uitproberen. Je houdt de personeelskamer of het restaurant netjes en je vult de koffie- snoep- en/of frisdrankautomaten bij. Ook het schoonmaken en netjes maken van de keuken is een belangrijke taak. Je hebt veel contact met leerlingen, docenten, gasten en/of medewerkers.

Waar ga je werken?
De Keukenbrigade werkt op 4 locaties:

  • Christelijk Gymnasium in Utrecht
  • Gemeente Utrechtse Heuvelrug in Doorn (tijdelijk gesloten ivm Covid)
  • De Bossewaard in Cothen - www.bossewaard.nl
  • Amadeus Lyceum in vleuten (samenwerking met Rene Daalhuisen catering)
Voor wie

We zoeken enthousiaste leergierige smaakmakers met oog voor hygiëne. Als smaakmaker voeg je wat toe aan de brigade. Je geeft zelf smaak aan je werk en maakt je werk zo leuker. Ervaring is niet nodig, iedereen die het leuk vindt om met eten en drinken bezig te zijn is welkom!

Ben jij onze nieuwe smaakmaker? Meld je dan aan!
We verwachten van je dat je hygiënisch en netjes werkt. En we verwachten dat je om kunt gaan met rustige en drukke momenten. Je voert je taken zelfstandig uit of onder begeleiding. De verschillende werkplekken zijn verspreid over het gebouw. Om in de catering te kunnen werken moet je goed om kunnen gaan met mensen. Je bent gastvrij. Je ziet er verzorgd uit. Als medewerker van de kantine ben je het visitekaartje van de school of het gemeentehuis.
Het openbaar vervoer is dichtbij.

Begeleiding

We kijken naar je mogelijkheden en ondersteunen waar nodig. De werkzaamheden worden afgestemd op jouw mogelijkheden om te leren en om je te ontwikkelen.
Je wordt ondersteund door een beheerder, dat is een medewerker met horeca-ervaring. De beheerder ondersteunt jou in je dagelijkse werk en bij het aanleren van vaardigheden. Zo leer je het vak. Een persoonlijk ondersteuner (P.O.) van Abrona ondersteunt jou ook. De P.O. is ongeveer 1 keer per week op je werkplek aanwezig.

Locatie bezoeken

Neem contact op met de locatie
keukenbrigade [at] abrona.nl

Zorgaanbod

Informatie over begeleiding en ondersteuning
keukenbrigade [at] abrona.nl

Routebeschrijving

Kom lekker op de fiets of pak de bus of trein. Zo draag jij ook bij aan een beter milieu voor ons allemaal.