De Wilg

De Wilg
Mecklenburglaan 3-5
3581 NV
Utrecht

De Wilg is een vrijwilligersorganisatie die voor kwetsbare burgers uit Utrecht en omgeving activiteiten organiseert. Cliënten kunnen op een laagdrempelige manier meedoen. Bijvoorbeeld aan een spelletjesochtend, drummen, handwerken, houtbewerking, bakken of samen het laatste nieuws doornemen.

Al ruim 25 jaar biedt de Wilg dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. Sinds 1 januari 2017 is dit in samenwerking met Abrona.

Ons complete aanbod kun je zien op de website van de Wilg.

Voor wie

Bij de Wilg komen mensen met een licht verstandelijke beperking en een indicatie voor dagbesteding. Mensen die op een laagdrempelige manier geactiveerd willen worden. Dit zijn mensen op leeftijd, mensen die geen aansluiting vinden bij arbeidsmatige dagbesteding of mensen die moeilijk te activeren zijn. Bij de Wilg vinden deze mensen aansluiting bij het diverse activiteitenaanbod.

Begeleiding

Alle activiteiten worden begeleidt door onze enthousiaste vrijwilligers en stagiaires. Uiteraard is er altijd een persoonlijk ondersteuner vanuit Abrona afwezig. Het aanspreekpunt voor cliënten, vrijwilligers en stagiaires. Ook kijkt de persoonlijk ondersteuner samen met jou wat jouw doelen zijn voor bij De Wilg.

Locatie bezoeken

Neem contact op met de locatie
meilan.pasker [at] abrona.nl

Zorgaanbod

Informatie over begeleiding en ondersteuning
zorgadvies [at] abrona.nl

Routebeschrijving

Kom lekker op de fiets of pak de bus of trein. Zo draag jij ook bij aan een beter milieu voor ons allemaal.