Landhuis in de Stad, Park Oog in Al

Landhuis in de Stad, Park Oog in Al
Park Oog in Al 1
3533 HE
Utrecht

Landhuis in de Stad is een plek waar je de hele dag terecht kunt voor een kop koffie, een ontbijtje, een goede lunch, een krant of een spelletje. Onze kaart wisselt regelmatig en is toegankelijk maar creatief en kleurrijk. We koken graag met producten van het seizoen en halen die zoveel mogelijk uit de omgeving. Voor de lekkere trek bakken we elke dag smakelijke taarten en koekjes. Elke woensdagavond koken wij, samen met de Biltse Grift, een aanschuiftafel voor de wijk. Voor 12,50 euro per persoon kunnen zij al genieten van een drie gangen menu!

In het restaurant van Landhuis in de Stad, werkt Abrona samen met twee gepassioneerde horeca ondernemers. Zij bieden werk en leer plekken voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ieder mens heeft talenten en deze willen we graag benutten bij Landhuis in de Stad. Of je nu een lichamelijke of verstandelijke beperking hebt, of bijvoorbeeld statushouder bent en alleen vrijwilligerswerk kunt doen, wij kijken samen naar passend werk voor jou.

 

Voor wie

Voor iedereen die wil werken in de horeca. Heb je een lichamelijke of verstandelijke beperking, of ben je statushouder en mag je alleen vrijwilligerswerk doen? Bij ons ben je welkom. 

Wij bieden werk in zowel de keuken als de bediening. Ook kunnen wij werk bieden in schoonmaken en in de groenverzorging. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

We bieden dagbesteding, stages, werkervaringsplekken en participatiebanen.

GEZOCHT!
Wij zoeken voor het landhuis nog bedienend en keuken personeel. Wil jij graag leren hoe je in een regulier horeca werkt? Meld je dan nu aan!

Voor de bediening zoeken wij personeel voor zaterdag en zondag avond.
Voor de keuken zoeken wij personeel voor de woensdag, zaterdag en zondag overdag.

Kom ons gezellige team versterken!
 

Begeleiding

In de bediening en keuken zal je begeleid worden door de chef en restaurantmanager. Dit zijn onze horeca ondernemers. Er is altijd een begeleider van Abrona aanwezig waar je terecht kan met al je vragen.

Locatie bezoeken

Neem contact op met de locatie
sanne.beishuizen [at] abrona.nl

Zorgaanbod

Informatie over begeleiding en ondersteuning
zorgadvies [at] abrona.nl

Routebeschrijving

Kom lekker op de fiets of pak de bus of trein. Zo draag jij ook bij aan een beter milieu voor ons allemaal.