Nieuw Bleyenburg

Nieuw Bleyenburg
Van Esveldstraat 103
3572 KL
Utrecht

‘Een fijne oude dag’

Ben je al wat ouder of heb je behoefte aan meer rust, dan kun je in Nieuw Bleyenburg wonen. De bewoners zijn tussen de 58 en 83 jaar oud. 

In Nieuw Bleyenburg zijn 11 appartementen. Je deelt het appartement met een andere bewoner. Je hebt je eigen slaapkamer en huiskamer. De badkamer en voordeur is van jullie samen. In 1 appartement is de huiskamer niet gesplitst, omdat de bewoners samenwonen in het appartement.

Op de begane grond is een wijkcentrum en werken fysiotherapeuten. De grote tuin is alleen voor de bewoners. Binnen Nieuw Bleyenburg is een gemeenschappelijke ruimte waar je samen kunt eten of koffie kunt drinken. De gemeenschappelijke ruimte houden we met elkaar netjes en schoon. Per dag verricht iedereen een zelf gekozen taak.

Je kunt als je wilt gebruikmaken van dagbestedingsmogelijkheden in de regio Utrecht.
Bijvoorbeeld  bij activiteitencentrum De Wilg. Hier zijn verschillende activiteiten te doen zoals koken, toneelspelen, dansen, knutselen en bowlen. Eens per maand is er een disco.

Ook Mooi…van Abrona  is een mogelijkheid als je creatief bent of juist graag actief bezig bent.
Samen met jou kunnen we kijken wat bij je past.

Nieuw Bleyenburg ligt in noord-oost Utrecht. De kapper en de bushalte zijn aan de overkant.  Binnen een paar minuten lopen ben je bij een winkelcentrum, een park, restaurants en de Utrechtse binnenstad.

Op Nieuw Bleyenburg zorgen bewoners, vrijwilligers en begeleiders er samen voor dat je een fijne oude dag hebt.

Foto inline Nieuw Bleyenburg
Voor wie

Je kunt op Nieuw Bleyenburg wonen als je al wat ouder bent of meer rust wilt. Het is belangrijk dat je binnenshuis zelfstandig kunt lopen. Er is geen ruimte voor het gebruik van een rolstoel.

Je kunt bij Nieuw Bleyenburg wonen als je zorgprofiel VG3 of VG4 hebt.
VG5 en VG6 in overleg met Zorgadvies.

Begeleiding

Het team van Nieuw Bleyenburg bestaat uit 2 persoonlijk ondersteuners, 6 begeleiders B en 2 begeleiders A. Er is ook een aantal vrijwilligers dat actief betrokken is bij Nieuw Bleyenburg.

De begeleiding  werkt volgens de methodiek Groeien naar Gelijkwaardigheid.

Actueel

Locatie bezoeken

Neem contact op met de locatie
nieuwbleyenburg2 [at] abrona.nl

Zorgaanbod

Informatie over begeleiding en ondersteuning
zorgadvies [at] abrona.nl

Routebeschrijving

Kom lekker op de fiets of pak de bus of trein. Zo draag jij ook bij aan een beter milieu voor ons allemaal.