Een erg geslaagd bowlinguitje

Dinsdag 13 en woensdag 14 november vond er een bowlinguitje plaats voor de cliënten van Abrona. Dit op initiatief van ASR Verzekeringen. Mede dankzij hen maar ook door de cliënten en begeleiders van Abrona werden het twee hele mooie dagen!

Het uitje begon met een kennismakingslunch. Tijdens de lunch was het nog even aftasten. Voor iedereen was het nog best spannend. Gelukkig was alles goed geregeld door ASR en was er al snel een klik waardoor de spanning gauw verdween. Nadat iedereen lekker had geluncht werden zij opgehaald met een touringcar bus om naar het Bowlingcentrum te gaan. In de bus werd het al snel gezellig en werd al al snel  luidkeels ‘een potje met vet’ gezongen.

Marijn Hendriks, begeleider van Post & Papier, vond het een hele bijzondere dag. “Ik was erg benieuwd naar hoe de dag ging verlopen. Door het wederzijdse enthousiasme en de behulpzame medewerkers van ASR is het een erg geslaagde dag geworden. Alle cliënten van Post & papier hebben enorm genoten! “Onze cliënt Albert Jan liep bijvoorbeeld de hele dag met een big smile op zijn gezicht. Hierdoor konden we zien dat hij de dag van zijn leven had en de volgende dag droeg hij met trots het t-shirt wat hij van ASR heeft gekregen.”

Ook Jamila Asakkor van ASR vond het super geslaagd:” Dit soort uitjes moeten we eigenlijk vaker organiseren en niet maar één keer per jaar. Het is mooi om te zien dat de cliënten zo genieten en wij halen er ook veel voldoening uit. Dat we na afloop nog een zelfgemaakt presentje kregen was natuurlijk helemaal lief”.
Voor een cliënt van 'Mooi van Abrona' was het helemaal bijzonder want zij had nog nooit gebowld. Ze vond het dan ook super spannend maar uiteindelijk erg leuk!

Alle medewerkers van ASR Verzekeringen nogmaals hartelijk dank voor jullie inzet en enthousiasme!