Laat jij cliënten genieten van speciale aandacht?

Orionplein 6b

Voor cliënten van Orionplein zijn we op zoek naar vrijwilligers die cliënten willen laten genieten van even alleen de aandacht krijgen. Dat kan bijvoorbeeld tijdens een wandeling of het aanbieden van spelmaterialen die uitnodigen om zintuigprikkels te ervaren.

Voor cliënten is dit een speciaal moment. Zeker als jij kunt aansluiten bij hun behoefte aan nabijheid en je rustig en geduldig en soms met humor kunt reageren,  ontvang je als reactie al snel een tevreden glimlach terug.

Met een aantal cliënten kun je een eenvoudig gesprekje voeren, maar het echte contact maak je non-verbaal. Uiteraard bieden begeleiders je de gelegenheid om eerst op de woongroep kennis te maken en mag je rekenen op ondersteuning hoe je het contact met cliënten kunt opbouwen.

Heb jij bijvoorbeeld een uurtje per week, of eenmaal per 14 dagen tijd voor een wandeling of een andere spelactiviteit en wil je graag een cliënt een geluksmomentje bieden? Neem dan voor meer informatie contact op met vrijwilligerswerk [at] abrona.nl