Mercedes Benz bezorgt cliënten Abrona een fantastische dag

Maar liefst 100 vrijwilligers van Mercedes Benz Financial Services hebben zich donderdag ingezet om de cliënten van Sterrenberg een fantastische dag te bezorgen. Het allllllllerleukste was een rondje in de cabrio Mercedes rijden en dan ook nog een leuk aandenken krijgen in de vorm van een polaroid foto en een zweetbandje met logo Mercedes.

De 100 vrijwilligers kwamen in een ochtend en middag ploeg en gingen bij verschillende locaties aan de slag. Er werd samen met cliënten in de tuin  gewerkt bij woonvoorziening Uranushof, Jupiterhof en Sterrenberglaan 70; meegeholpen bij Boerderij Sterrenberg. Bij de Ontmoeting werd een prachtige overkapping gebouwd en vanuit de dagbesteding Kosmos vertrokken vrijwilligers en cliënten voor een gezellige wandelspeurtocht of fietstocht.

Het werd een fantastische dag!

Alle medewerkers van Mercedes Benz Financial Services heel hartelijk dank voor deze mooie ontmoeting, geweldige samenwerking en bijzondere gift om deze dag mogelijk te maken.

Ook de  collega's van het Lichtpunt willen we hartelijk danken voor de ontvangst en de voortreffelijke catering. De werkers van Bij Johannes  bedanken we voor de attenties die de vrijwilligers meekregen en de collega’s op de verschillende locaties  heel hartelijk dank voor de samenwerking, voorbereiding en gastvrije ontvangst.

Wilke Sloesarwij, Fondsenwerver Vrienden van Abrona

Anneke Ritzen, Adviseur vrijwilligerswerk