Warmlopen voor de Socialrun

Team Abrona, bestaande uit cliënten en medewerkers, loopt van 20 t/m 22 september 2019 haar eerste Socialrun! De Socialrun is een 555 km lange non-stop estafetteloop rond het IJsselmeer (www.socialrun.nl). De opbrengsten van de Socialrun komen ten goede aan projecten die sociale inclusie & openheid stimuleren. Een ander doel van dit project en toekomstige, is vooroordelen over mensen met een verstandelijke beperking en/of psychische aandoeningen verminderen.

Abrona heeft Kiremko als hoofdsponsor voor de deelnemers van Abrona mogen verwelkomen. Kiremko is een technisch bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en produceren van de meest efficiënte voedselverwerkingslijnen. Ofwel, van aardappel tot perfect gesneden frietje – Wat heeft dat met Abrona te maken?

Foto team AbronaKiremko is al jarenlang graag geziene gast bij Hotel restaurant Abrona in Oudewater. Niet alleen zijn zij regelmatig bij ons te vinden, ook hun internationale gasten slapen in het hotel. Hun gasten komen vaak uit landen waar sociale inclusie helemaal (nog) niet aan de orde is en juíst daarom nodigt Kiremko hen bij ons uit. Voor directeur Paul Oosterlaken is dit de normaalste zaak van wereld. Zij doen dit gewoon, al jaren. Evenals het creëren van arbeidsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt binnen hun eigen bedrijf. En dát is wat de Socialrun is, verbinding en verandering, in de samenleving (niet alleen binnen de veilige muren van zorgland). Team Abrona zal met trots de naam van haar hoofdsponsor Kiremko dragen. Zij die het ‘gewoon’ doen, niet alleen in Nederland, en al jarenlang.

Ook je steentje bijdragen en team Abrona sponsoren? Dat kan natuurlijk!

Meer informatie:
Angela Meijers, persoonlijk ondersteuner MO
angela.meijers [at] abrona.nl
Lisette Gras, persoonlijk ondersteuner MO
lisette.gras [at] abrona.nl