Woonaanbod

Een veilige plek om talenten te ontwikkelen, jezelf te zijn en te groeien als mens. Dat is wat Abrona wil bieden aan al haar bewoners. Hoe we dat doen, vertellen we je graag.  

Je zoekt een plek om te wonen voor je kind, familielid of naaste. Dat kan gepaard gaan met allerlei vragen: Wordt er wel goed voor hem of haar gezorgd? Krijgt iemand de aandacht die hij nodig heeft? Hoe gaan de begeleiders om met zijn of haar bijzonderheden? 

Pleisterplaats

We spreken elke dag ouders, familieleden en betrokkenen die een fijne woonplek zoeken voor iemand. We begrijpen dat je soms al een lange weg achter de rug hebt.  
Abrona betekent pleisterplaats. Dat willen we zijn voor al onze cliënten. Elke dag zetten onze professionele begeleiders en zorgverleners zich in om passende begeleiding en ondersteuning te bieden. Samen met familie, vrienden en vrijwilligers. We ondersteunen cliënten bijvoorbeeld in het bouwen van een sociaal netwerk.   
Door dit alles groeien onze cliënten, en zijn ze in de eerste plaats mens. Zoals ieder ander.

Woonlocaties in de hele provincie Utrecht

Abrona heeft woonlocaties in de hele provincie Utrecht. In bijvoorbeeld Amersfoort, Benschop, Driebergen, Huis ter Heide, Loosdrecht, Veenendaal, Woerden en Utrecht. 
De woonplekken variëren in grootte en soort. Middenin de stad, aan de rand van een dorp, of in het buitengebied met de weilanden en bossen om je heen. We zoeken naar een woonplek die zo goed mogelijk past bij wat iemand nodig heeft, en wil. Soms kan iemand snel terecht bij een woonplek, soms is er een wachtlijst

Meer weten?