Samen vernieuwen

We geloven dat door dingen anders te doen we waarde kunnen toevoegen aan het leven van onze cliënten. ‘Beter’ is niet altijd de oplossing en ‘anders doen’ geen vanzelfsprekende stap. Vernieuwen begint bij dromen. Wat ontstaat er als je droomt van een Abrona dat niet alleen de beste ondersteuning biedt, maar ook ernaar streeft dat mensen gelukkig zijn!

Vanuit zelforganisatie zijn we op een andere manier gaan samenwerken. Vanuit vertrouwen en verbinding. Met elkaar ontdekken en leren waar de cliënt beter van wordt. Samen met cliënten, die doen gewoon mee. Ontplooiing dus van talenten van cliënten en medewerkers. En ook samen met externe partners, want innoveren doe je niet alleen.

Relaties van Abrona maken deel uit van die beweging. We willen laten zien wat hun bijdrage voor ons betekent en ze kennis laten maken met andere partners die een inspiratiebron voor ons zijn. We creëren graag ruimte om ideeën van buiten Abrona naar binnen te brengen en om ervaringen te delen. Zo kunnen we samen vernieuwen.

Inzet technologie
Hoe kun je technologie succesvol inzetten in een zorgorganisatie? Abrona probeert technologie uit om te onderzoeken welke toepassingen het leven en welzijn van cliënten kunnen verbeteren. We richten niet zomaar een winkel in met technologische vernieuwende producten. Wel zoeken we vanuit de vraag van cliënten naar toepassingen die echt ondersteunen.

Lees meer over innoveren door te experimenteren.