Ambassadeur Esther Eijkelboom

Esther EijkelboomHallo Allemaal,

Mijn naam is Esther Eijkelboom. Ik ben 27 jaar en kom uit Reeuwijk. Ik ben werkzaam als Persoonlijk Ondersteuner op woonvoorziening Noorderbreedte in De Meern. Daarnaast ben ik ambassadeur van Abrona. Als ambassadeur vertegenwoordig ik  Abrona en denk ik mee over nieuwe manieren om medewerkers aan te trekken.

Vijf jaar geleden kwam ik als stagiaire op Noorderbreedte terecht. Ik studeerde Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Al snel merkte ik dat ik blij word van deze plek. Ik kan me ontplooien, laten zien wie ik ben en in de praktijk brengen wat ik geleerd heb. Ik krijg de ruimte. Dat helpt mij om mijzelf te ontwikkelen.

De reden dat ik naast mijn werk als Persoonlijk Ondersteuner ook ambassadeur ben, is omdat ik blij ben met de plek waar ik werk. Ik haal energie uit mijn werk  en vind Abrona een fijne organisatie. Om in de zorg te werken, moet daar echt je  hart liggen. Je kunt niet alleen uitgaan van een goed stel hersens. Als je met je  hart werkt, kun je veel energie krijgen van de mensen die je ondersteunt.

Omdat ik het zo naar mijn zin heb, vind ik het fijn om te helpen met het zoeken  naar nieuwe mensen. Een paar keer per jaar zijn er bijeenkomsten voor alle  Hey! Abrona Ambassadeurs. Daar ontmoet ik collega’s van andere locaties en hebben we het over werving en selectie, de ontwikkeling van innovatieve ideeën  en geven we feedback op procedures. Daarnaast deel ik op sociale media vacatures en vertel ik in vrienden- en kennissenkring enthousiast over mijn veelzijdige baan.

Ik hoop dat ik nog lang met veel plezier mag blijven werken bij Abrona. En mocht  je geïnteresseerd zijn in onze locatie Noorderbreedte: de koffie staat klaar!

Groetjes Esther