De Keukenbrigade: Catering van Abrona

De KeukenbrigadeDe Keukenbrigade verzorgt de catering op drie  verschillende locaties: het Amadeus Lyceum in Vleuten,  het Christelijk Gymnasium in Utrecht en bij Gemeente Utrechtse Heuvelrug in Doorn.

Teamwork

Op deze locaties werken leergierige medewerkers met oog voor hygiëne, klantvriendelijkheid en goede service. Keukenervaring is niet nodig. De dag draait om de pauzes van de leerlingen, docenten en medewerkers. De keukenbrigade smeert de broodjes, maakt verse soep, bakt heerlijke snacks en als de pauze losbarst nemen ze de bestellingen op en verwerken deze gezamenlijk in de keuken. Ook het schoonmaken en verzorgen van de keuken is een belangrijke dagelijkse taak. Er is natuurlijk ook genoeg ruimte voor een grap en een lolletje. Echt teamwork!

Vak leren

Op iedere locatie worden de medewerkers ondersteund door een beheerder met ruimte catering-ervaring. De beheerder coordineert de dagelijkse werkzaamheden en leert medewerkers vaardigheden aan zodat ze het vak onder de knie krijgen. De persoonlijk ondersteuners kijken samen met de medewerker naar de doelen. Wat valt er te leren en welke locatie past het beste? En als de medewerker klaar is voor een volgende stap, begeleidt de persoonlijk ondersteuner hem of haar naar een andere werkgever.