Vlogbegeleider Chantal vertelt…

Chantal LucasHallo lezers,

Ik ben Chantal Lucas en ik werk nu ruim 3 jaar bij Abrona als Persoonlijk  Ondersteuner bij de Meridiaan. Vorig jaar werd mij gevraagd om “eens een vlog op te nemen”.  Een collega van Communicatie vond mij daar echt het type voor. De vraag was om te vloggen voor het Ambassadeursprogramma Hey! Abrona. Ambassadeurs van Hey! Abrona dragen allemaal hun steentje bij om Abrona bekender te maken zodat potentieel nieuwe collega’s ons kunnen vinden.

Het kriebelde in mijn buik… mijzelf filmen en dat delen op sociale media? Spannend! “JA, ik doe het!” zei ik meteen. Het leek mij zo gaaf om ons werk bij Abrona te laten zien. Met heel weinig richtlijnen ben ik begonnen te filmen met mijn telefoon. Ik dacht: ik doe het gewoon. Ik hoor de reacties vanzelf wel. En met succes: ik kreeg steeds weer vele lovende reacties. Dat vond ik natuurlijk fantastisch, maar stiekem dacht ik ook wel eens: wanneer krijg ik tips? Ik kan er nog zoveel in leren.

Ondertussen ben ik een paar vlogtrainingen en een mooie vlog- camera verder en zit ik boordevol inspiratie voor nieuwe vlogs. Wekelijks krijg ik vanuit allerlei hoeken de vraag om te komen vloggen. Super leuk! Ik kan er een week mee vullen. Helaas moet ik dan ook wel eens nee zeggen.

Ben je benieuwd naar mijn vlogs en wil je mij volgen? Ik plaats mijn filmpjes met name op mijn persoonlijke LinkedIn en Instagram: ‘De vlogbegeleider Abrona’. Wie weet zit jij binnenkort wel in een van mijn vlogs… ik kijk er naar uit!