het Kán – samen bouwen aan zorg

Het eerste zorggebouw van zorginstelling Sterrenberg in Huis ter Heide, onderdeel van het huidige Abrona, werd in 1928 in gebruik genomen. Er is veel veranderd sindsdien. Abrona is gaan bouwen aan een meer inclusieve samenleving voor haar cliënten. De wijk Sterrenberg in Huis ter Heide is nu een wijk waarin mensen met en zonder beperking samenleven. Blijven geloven in de mogelijkheden van mensen met een beperking, heeft dit mogelijk gemaakt.

Abrona staat stil bij historie, huidige tijd én toekomst
Tijdens een symposium en open dagen eind oktober en begin november 2018 staan we stil bij de historie, de huidige tijd én de toekomst. Er is een documentaire gemaakt die de lijn van vroeger naar nu weergeeft. De eerste vertoning van de documentaire is op 30 oktober 2018.

Open dagen en rondleidingen

Op woensdag 31 oktober en donderdag 1 november organiseren we open dagen en rondleidingen door de wijk Sterrenberg in Huis ter Heide. Je kunt je hiervoor via deze link aanmelden. Je bent van harte welkom!

Symposium

Op dinsdag 30 oktober organiseren we een symposium voor genodigden in ’t Lichtpunt in Huis ter Heide. Genodigden ontvangen een persoonlijke uitnodiging.

Meer informatie: bestuurssecretariaat [at] abrona.nl