Spring naar de tekst

Abrona is een christelijke organisatie, gespecialiseerd in dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. De ruim 1.300 professionele en gedreven medewerkers en 800 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor de cliënten. De nadruk ligt, daar waar mogelijk, op ontwikkeling. Samen met alle betrokken mensen in het leven van de cliënt, probeert Abrona een bijdrage te leveren aan het verwerven en behouden van een eigen plek in de samenleving. Met én voor de cliënt.

 

Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij Abrona terecht voor ondersteuning bij wonen, werken, leren, logeren en dagopvang, en ambulante begeleiding. Ook biedt Abrona vele vormen van behandeling. Ruim 1.800 mensen met een verstandelijke beperking maken gebruik van deze diensten.


Daarnaast heeft Abrona een aantal bedrijfsmatige projecten waar mensen met een verstandelijke beperking werken, zoals een hotel, een eetcafé, een winkel en een kunstuitleen. De functie van deze projecten is om de ontmoeting tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking te bevorderen.

 

De woonvoorzieningen, dagbestedingscentra en bedrijfsmatige activiteiten zijn vrijwel allemaal gevestigd in de provincie Utrecht op eigentijdse locaties.

 

Brochure en film

In de brochure van Abrona kun je in hoofdlijnen lezen hoe het is om te wonen, werken, leren en je vrije tijd te besteden bij Abrona. In de brochure is ook een sfeervolle en informatieve film bijgevoegd op dvd.

De brochure (met dvd) kan worden opgevraagd via T 088 201 99 11 of
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De brochure en een verkorte versie van de film zijn ook hier te bekijken:

 

Brochure

Verkorte versie van de film

Custom Properties zoek

 

Of kies een locatie:
kaart