Blokzijlpark

Blokzijlpark
Blokzijlpark 1
3826 BN
Amersfoort

Contactpersonen

Anneke Ribbens en Mieke Ruijer

BlokzijlparkPO [at] abrona.nl

Blokzijlpark biedt jou een veilige woonomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen en kunt groeien naar meer zelfstandigheid. Als het voor jou haalbaar is kun je doorstromen naar zelfstandig wonen met ambulante begeleiding.

Blokzijlpark ligt centraal in de wijk Vathorst in Amersfoort. Op loopafstand van winkelcentrum, bus en treinverbindingen, sportaccommodaties en vele sociale voorzieningen.

De voorziening bestaat uit 12 studio’s met elk een eigen badkamer, sanitair, woon/slaapkamer en gemeenschappelijk balkon. Verder zijn er twee gemeenschappelijke ruimtes waar je samen kunt komen om te drinken en te eten of iets samen te doen. Op de locatie is zowel een trap als een lift aanwezig. De studio´s zijn niet geschikt als je in een rolstoel zit.

Extra foto Abrona Blokzijlpark
Voor wie

Je kunt op Blokzijlpark wonen als je een  licht verstandelijke beperking hebt en/of lichte psychiatrische problematiek hebt. Je bent redelijk zelfstandig op het gebied van persoonlijke verzorging. Je kunt zelfstandig reizen of je kunt met ander vervoer naar dagbesteding en sociale contacten toe. Je hebt of wil werk of dagbesteding. Je kunt en wilt jezelf ontwikkelen in jouw zelfstandigheid t.b.v. persoonlijke verzorging, zelfredzaamheid of het opbouwen en onderhouden van een netwerk.

Ben jij tussen de 21 en 40 jaar en wil jij jezelf ontwikkelen in jouw zelfstandigheid?
Dan is Blokzijlpark de juiste plek voor jou!

Je kunt bij ons wonen als je één van deze zorgprofielen hebt: ZZP VG: 3, 4 of een lichte 6.

Heb je een ander indicatie? Neem dan contact op met zorgadvies.

Begeleiding

Op Blokzijlpark is er 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Wij gaan voor de ontwikkeling van onze cliënten. Daarom werken wij competentie gericht. Door middel van drie fases bereiden we jou voor op maximaal haalbare zelfstandigheid. Samen met jou werken wij doelgericht aan je eigen toekomst! Jouw doelen staan beschreven in een ondersteuningsplan. Deze doelen worden samen met jou gemaakt. Daarnaast vinden wij bij Blokzijlpark jouw netwerk erg belangrijk.

Contact
Wij helpen je graag verder. Zorgadvies is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9 tot 13 uur via het telefoonnummer 088 201 99 22.

 

Locatie bezoeken

Neem contact op met de locatie
blokzijlpark [at] abrona.nl

Zorgaanbod

Informatie over begeleiding en ondersteuning
zorgadvies [at] abrona.nl

Routebeschrijving

Kom lekker op de fiets of pak de bus of trein. Zo draag jij ook bij aan een beter milieu voor ons allemaal.