Blokzijlpark

Blokzijlpark
Blokzijlpark 1
3826 BN
Amersfoort

Contactpersonen

Anneke Ribbens, Majid El Hasniui en June Kristelijn

Blokzijlpark biedt jou een veilige woonomgeving waarin je jezelf in een aantal jaar kunt ontwikkelen en kunt groeien naar meer zelfstandigheid. Als het voor jou haalbaar is kun je doorstromen naar de Laakermaat of naar zelfstandig wonen met ambulante begeleiding. Zowel op Blokzijlpark als op de Laakermaat werken dezelfde begeleiders.

Blokzijlpark ligt centraal in de wijk Vathorst in Amersfoort. Op loopafstand van winkelcentrum, bus en treinverbindingen, sportaccommodaties en vele sociale voorzieningen.

De voorziening bestaat uit 12 studio’s met elk een eigen badkamer, sanitair, woon/slaapkamer en gemeenschappelijk balkon. Verder zijn er twee gemeenschappelijke ruimtes waar je samen kunt komen om te drinken en te eten of iets samen te doen. Op de locatie is zowel een trap als een lift aanwezig. De studio´s zijn niet geschikt als je in een rolstoel zit.

Voor wie

Je kunt op Blokzijlpark wonen als je een verstandelijke beperking hebt en je bent zo zelfstandig mogelijk op het gebied van persoonlijke verzorging. Je kunt zelfstandig reizen of je kunt met ander vervoer naar dagbesteding en sociale contacten toe. Je hebt of wil werk of dagbesteding. Je bent gemotiveerd om zo zelfstandig mogelijk je leven te leiden. Het onderhouden en opbouwen van jouw netwerk maakt onderdeel uit van de begeleiding. Tijdens het wonen op Blokzijlpark ben je actief bezig met jouw toekomst en doelen waar je aan wil werken.

Je kunt bij Blokzijlpark wonen als je één van deze zorgprofielen hebt: ZZP VG 3, 4 of een lichte 6.

Ben jij tussen de 21 en 40 jaar en wil jij jezelf ontwikkelen in jouw zelfstandigheid?
Dan is Blokzijlpark de juiste plek voor jou!

Begeleiding

Op Blokzijlpark is er 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Wij gaan voor de ontwikkeling van onze cliënten. Daarom werken wij competentie gericht. Door middel van drie fases bereiden we jou voor op maximaal haalbare zelfstandigheid. Samen met jou werken wij doelgericht aan je eigen toekomst! Jouw doelen staan beschreven in een ondersteuningsplan. Deze doelen worden samen met jou gemaakt. Daarnaast vinden wij bij Blokzijlpark jouw netwerk erg belangrijk.

Contact
Wij helpen je graag verder. Zorgadvies is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9 tot 13 uur via het telefoonnummer 088 201 99 22.

 

Locatie bezoeken

Neem contact op met de locatie
blokzijlpark [at] abrona.nl

Zorgaanbod

Informatie over begeleiding en ondersteuning
zorgadvies [at] abrona.nl

Routebeschrijving

Kom lekker op de fiets of pak de bus of trein. Zo draag jij ook bij aan een beter milieu voor ons allemaal.