De Hof

De Hof
Vuursteenberg 72
3825 DH
Amersfoort

De Hof biedt jou een thuis. Een veilige woonomgeving waar jij jezelf kan zijn. Wonen op De Hof betekent voor jou dat jij midden in de samenleving woont: je neemt deel aan het dagelijks leven, zoals school, werk of vrijwilligerswerk. Op De Hof wordt er samengewerkt met mensen die veel voor jou betekenen, zoals je ouders.

De Hof heeft 21 studio-appartementen waarvan er twee geschikt zijn voor mensen die niet zo goed kunnen lopen. Er zijn drie gemeenschappelijke huiskamers. Elk studio-appartement heeft een eigen badkamer, wc en keukenblok. Je kunt in de gemeenschappelijke keuken koken. De Hof heeft een binnentuin en een grote achtertuin, waar jij bijvoorbeeld je eigen moestuintje kunt bijhouden of spelletjes kunt spelen. 

De Hof ligt midden in de wijk Vathorst in de plaats Amersfoort. In Vathorst kan je sporten, boodschappen doen en winkelen. Je kunt er goed komen met de bus, auto, trein en fiets.

Voor wie

Op De Hof wonen mensen vanaf 18 jaar met een verstandelijke beperking en/of licht psychiatrische problematiek. Bewoners van De Hof hebben een wens om redelijk zelfstandig te wonen en veel te leren.

Je kunt wonen op De Hof als je één van deze zorgprofielen (voorheen ZZP) hebt: VG 1, 2, 3, 4 of 6.

Begeleiding

Er is 24 uur per dag een begeleider aanwezig. De begeleiding is er om jou te ondersteunen in je dagelijks leven en om in het leven te groeien.

Locatie bezoeken

Neem contact op met de locatie
dehof [at] abrona.nl

Zorgaanbod

Informatie over begeleiding en ondersteuning
zorgadvies [at] abrona.nl

Routebeschrijving

Kom lekker op de fiets of pak de bus of trein. Zo draag jij ook bij aan een beter milieu voor ons allemaal.