BraZZerie & Bakkerij Abrona

BraZZerie & Bakkerij Abrona
Haarlerberg 56 C
3453 RG De Meern
De Meern

Elke dag maken we bij BraZZerie & Bakkerij Abrona de heerlijkste lunches en diners voor onze gasten. Bereid met pure producten uit het seizoen, en geserveerd door mensen met liefde voor het horecavak. En dat proef je! Word jij één van onze nieuwe collega’s?

BraZZerie & Bakkerij Abrona is een uitdagende werkplek voor mensen die houden van de horeca. Er werken in totaal 45 mensen. 35 van onze collega’s hebben een verstandelijke beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt.

Keuekenpersoneel BraZZerieWelk werk kun je bij ons doen?

Of je nou de lunch klaarmaakt in de keuken, gasten bedient aan tafel, de brasserie schoonmaakt, brood bakt of koekjes maakt: met elkaar leggen we onze gasten heerlijk in de watten. We hebben op restaurantwebsite ‘Iens’ een beoordeling van een 8,2 en daar zijn we trots op!

 

Voor wie

BraZZerie personeel schenkt wijn inGroeien en certificaten halen

Voor al het werk dat in de horeca voorkomt, kun je bij ons certificaten halen. Hiermee kun je laten zien wat je kunt. Of misschien kun je doorstromen naar de gewone horeca, als keuken-assistent of bedienings-assistent. Dat gebeurt af en toe. Maar het hoeft niet. We leggen dus geen druk op je. Je werkt in je eigen tempo en op je eigen niveau.

Kom je bij ons werken, dan begin je eerst in de huishouding. De brasserie is dan nog niet open. We hebben daardoor tijd om elkaar te leren kennen. En je kunt in alle rust wennen aan het werk, de brasserie en de collega’s. Daarna kijken we verder naar wat je kunt en wilt.

   

  Begeleiding

  Welke begeleiding krijg je?

  We geven onze collega’s een beschermde werkplek. Hoe we dat doen?

  • We delen het werk op in kleine stapjes zodat je het overzicht hebt. In de bakkerij werk je bijvoorbeeld met werkinstructiekaarten: een stappenplan om brood of gebak te maken.
  • Tijdens het werk nemen onze vakmensen de tijd om je vragen te beantwoorden, of om uit te leggen hoe je iets het beste kunt doen. In de bediening is er altijd iemand die met je meekijkt of er iemand misschien een menukaart wil, of als een tafel afgeruimd kan worden. Heb je dit zelf goed in de gaten? Dan is meekijken natuurlijk niet nodig.
  • We geven je vertrouwen dat je iets prima zelf kunt.
  • Er zijn 2 persoonlijk ondersteuners bij ons in dienst. Zij helpen je als je iets lastig vindt, of stellen een plan met je op als je iets wilt leren.

  Wil je bij ons werken? 

  Een vooropleiding of ervaring is niet nodig. Je bent van harte welkom bij BraZZerie Abrona als je goed kunt werken met regels en afspraken, als je er netjes en verzorgd uitziet, en als je fit bent. Je staat en loopt namelijk de hele dag door. 

  Meer weten?

  Kijk eens op www.brazzerieabrona.nl
  Of bel en vraag naar Karen van Doornik - Schwarze

  Locatie bezoeken

  Neem contact op met de locatie
  Brazzerie [at] abrona.nl

  Zorgaanbod

  Informatie over begeleiding en ondersteuning
  zorgadvies [at] abrona.nl

  Routebeschrijving

  Kom lekker op de fiets of pak de bus of trein. Zo draag jij ook bij aan een beter milieu voor ons allemaal.