Koetshuis Nijevelt & appartementen Haarlerberg

Koetshuis Nijevelt & appartementen Haarlerberg
Haarlerberg 56 A
3453 RG
De Meern

Contactpersonen

Teamleider: Esther Spaltman

In Koetshuis Nijevelt & appartementen Haarlerberg wonen 28 mensen begeleid in zelfstandig wonen. Iedere bewoner heeft een appartement met eigen wc, douche en mini keuken. Op het Koetshuis en bij de appartementen Haarlerberg ‘beneden’ eten we gezamenlijk. Samen zorgen we ervoor dat de woonvoorzieningen netjes blijven en verdelen we de taken. 

Alle bewoners zijn aan het werk of zoeken werk. De begeleiding kan je helpen bij het werk zoeken. Elke middag en avond is er in de woonkeuken gelegenheid voor een gezellig bakje koffie. De week wordt afgesloten met een gezellige borrel. 

Koetshuis Nijevelt en appartementen Haarlerberg liggen in de wijk Veldhuizen in De Meern.

Voor wie

Koetshuis Nijevelt en appartementen Haarlerberg zijn voor mensen die matig en/of licht verstandelijk beperkt zijn. Leeftijd ligt tussen 25 en 60 jaar. Je bent zelfstandig genoeg om veilig te kunnen wonen en reizen.

Er zijn 3 verschillende woonmogelijkheden: het Koetshuis, de boerderij en de appartementen Haarlerberg. Waar je komt te wonen, hangt af van hoeveel je zelf kunt doen. 

Alleen op het Koetshuis is 24-uursbegeleiding aanwezig. Bewoners van de appartementen moeten in staat zijn hun hulpvraag uit te stellen.

Begeleiding

Het team biedt een prettige en veilige woonplek voor de mensen. Samen groeien we naar herstel of houden we het gewone leven in stand. We leren praktische en sociale vaardigheden aan waarmee je beter in staat bent zo zelfstandig mogelijk te functioneren in het dagelijkse leven. We kijken naar wat je wel kunt en helpen bij wat je nog niet kunt.

Werk en zinvolle daginvulling
Iedereen die op Nyevelt woont, heeft werk of zoekt werk. Daar kunnen we jou bij helpen. We kijken graag samen met jou wat jij wilt en kunt. In de omgeving kun je bijvoorbeeld werken in de horeca, of juist lekker buiten in de groenvoorziening. Je kunt ook creatief aan de slag, inpakwerk doen of helpen in een winkel. Keuze genoeg!

Locatie bezoeken

Neem contact op met de locatie
koetshuisnijevelt [at] abrona.nl

Zorgaanbod

Informatie over begeleiding en ondersteuning
zorgadvies [at] abrona.nl

Routebeschrijving

Kom lekker op de fiets of pak de bus of trein. Zo draag jij ook bij aan een beter milieu voor ons allemaal.