Edelhertlaan

Edelhertlaan
Edelhertlaan 33A
3972 DJ
Driebergen

Edelhertlaan is een appartementencomplex. Het is in 2016 gebouwd. Edelhertlaan ligt aan de rand van Driebergen. Het openbaar vervoer is dichtbij . Er zijn winkels in de buurt, restaurants, een zwembad, sportverenigingen, een bos en een park.

Wonen

Edelhertlaan bestaat uit 12 appartementen. Je woont er op de eerste of tweede verdieping. Je komt binnen via een centrale hal. Je hebt toegang tot de appartementen wanneer je een sleutel hebt, of binnen wordt gelaten door personeel of bewoners. Ook is er een gezamenlijke ontmoetingsruimte. Hier kun je samen met andere bewoners  koken, eten of een praatje maken.

De appartementen zijn ruim opgezet. Je hebt een eigen woonkamer, een keuken, een slaapkamer en een badkamer. Er is een trap en een lift.

Werk en dagbesteding

De bewoners van Edelhertlaan hebben een betaalde baan of gaan naar dagbesteding. Je kunt  allerlei dagbestedingsactiviteiten doen op verschillende plekken in de omgeving. Bijvoorbeeld bij Dagbesteding Driebergen.

Foto 1 Gebouw Edelhertlaan Driebergen
Voor wie

Je kunt in een appartement aan de Edelhertlaan wonen als je een licht tot matige verstandelijke beperking hebt en behoefte hebt aan 24-uurszorg. ’s Nachts is er een slaapdienst aanwezig. Er zijn mogelijkheden om door te groeien en te gaan wonen  in een appartement aan de Lange Dreef.

Je kunt op de Edehertlaan wonen als je één van deze zorgprofielen (voorheen ZZP) hebt: VG 3 t/m VG6.

Begeleiding

Iedereen heeft zijn eigen ideeën, wensen, mogelijkheden en beperkingen. Jij bepaalt zoveel mogelijk zelf, in gesprek met de begeleiding en je familie of vrienden en andere mensen die belangrijk voor je zijn. 

Er is ruimte om je te ontwikkelen, waarbij je zoveel mogelijk je eigen keuzes kunt maken. Je wordt gestimuleerd om zelf na te denken en je eigen verantwoordelijkheid te dragen. Op deze manier ontdekken we samen met jou de mogelijkheden, maar ook de grenzen die nodig zijn.

Je hebt overdag dagbesteding waarin je je kunt ontwikkelen en contact kunt leggen met anderen.

Locatie bezoeken

Neem contact op met de locatie
edelhertlaandl [at] abrona.nl

Zorgaanbod

Informatie over begeleiding en ondersteuning
zorgadvies [at] abrona.nl

Routebeschrijving

Kom lekker op de fiets of pak de bus of trein. Zo draag jij ook bij aan een beter milieu voor ons allemaal.