Ateliers

Ateliers
Orionplein 132
3712 XL Huis ter Heide
Huis ter Heide

Contactpersonen

  • Kaarsen Atelier: Annemijn Hogeman – Hooghuis & Anique van Driel
  • Creatief Atelier: Dorien Schuurman
  • Schilder Atelier: Marrit Snel

Voor meer informatie en indrukken op onze eigen website: www.abrona-ateliers.nl

De Ateliers Kosmos zijn 3 dagbestedinggroepen in de vorm van 3 verschillende ateliers: Kaarsen, Creatief en een Schilder Atelier. Onze creatieve en hardwerkende werknemers maken prachtige producten. Die producten worden verkocht op de locaties van Abrona. Bijvoorbeeld bij Nu Doen!, Mooi....van Abrona en Bij Johannes.

Voor wie

Wij zijn er voor iedereen die ondersteuning zoekt  bij werk en dagbesteding. Bij Abrona Ateliers kun je je creatief uiten en is er ruimte om je te ontwikkelen.           

Deze ruimte en uiting kunnen wij nog beter bieden aan de hand van vrijwilligers. Wil jij ons helpen om onze werknemers nog meer te kunnen laten ontwikkelen? Neem dan contact met ons op!

Begeleiding

De begeleiding is ervoor om de creativiteit en ontwikkeling in de juiste banen te leiden. Technieken worden hier aangeleerd en producten worden onder begeleiding gemaakt om verkocht te kunnen worden.

Wil jij ons ondersteunen om de gaten op te vullen daar waar ze zijn? Wij verwelkomen vaste gezichten die graag bij ons willen komen invallen en die een goede feeling hebben met de creatieve werkzaamheden.

Actueel

Locatie bezoeken

Neem contact op met de locatie
ateliers [at] abrona.nl

Zorgaanbod

Informatie over begeleiding en ondersteuning
zorgadvies [at] abrona.nl

Routebeschrijving

Kom lekker op de fiets of pak de bus of trein. Zo draag jij ook bij aan een beter milieu voor ons allemaal.