Jupiterhof 10

Jupiterhof 10
Jupiterhof 10
3712 XP
Huis ter Heide

Contactpersoon

jupiterhof10benedendl [at] abrona.nl (Charlotte van Duinkerken-van der Mark) (beneden)

jupiterhof10bovenDL [at] abrona.nl (Jasper Broekhuis )(boven)

 


JupiterPB [at] abrona.nl

Jupiterhof 10 heeft 24 appartementen op 2 woonlagen en ligt in de wijk Sterrenberg in Huis ter Heide. Winkels, sportvoorzieningen en een bushalte zijn dichtbij. De begeleiding vult samen met jou de dag in en geeft deze vorm op een voor jou zo fijn en prettig mogelijke manier. Er wordt een betekenisvolle daginvulling geboden op basis van jouw wensen en mogelijkheden.

Per 6 appartementen is er een gezamenlijke woonkamer en een balkon of een tuin. In Jupiterhof 10 heb je je eigen appartement met een eigen woonkamer (18 m2) met een keukenblokje, een slaapkamer (10 m2) en badkamer. In het gebouw is een lift aanwezig.

1 Jupiterhof 10 Huis ter Heide
Voor wie

Op Jupiterhof 10 wonen mensen met een licht tot ernstige verstandelijke beperking en een autistische stoornis. Ook wonen hier mensen die baat hebben bij een begeleidingsstijl die goed aansluit bij een stoornis in het autistisch spectrum. Je kunt op Jupiterhof 10 wonen als je zorgprofiel VG6 en VG7 hebt.

Begeleiding

Bij Jupiterhof 10 vinden we het belangrijk dat mensen elkaar ontmoeten, dat er respect is en dat je je kunt ontwikkelen. De begeleiding vult samen met jou de dag in en deze vorm op een voor jou zo prettig mogelijke manier. 

Begeleiders zorgen er samen met jou voor dat er structuur in tijd, plaats en activiteiten is, zodat je leven zo overzichtelijk en voorspelbaar mogelijk wordt. Begeleiders zijn altijd bereikbaar en beschikbaar voor de cliënt.

De afspraken die we met jou maken over hoe we jou begeleiden worden opgeschreven in een ondersteuningsplan. In dit plan staat ook beschreven waar we met jou naar toe willen werken, wat je graag wilt leren in de toekomst of waar je jezelf nog in wilt ontwikkelen. Dit plan wordt jaarlijks besproken en bijgesteld met jou en/of met je familie. 

Op Jupiterhof 10 wordt 24-uurszorg geboden.

Werk en zinvolle daginvulling
Bij Jupiterhof vinden we het belangrijk dat je de dag zinvol doorbrengt. Daar krijg je een fijn gevoel van.

Daarom zijn er verschillende dingen te doen. Bij de structuurgroep kun je bijvoorbeeld schilderen, knutselen en tekenen. De industriële groep doet werk voor bedrijven, zoals het inpakken en verpakken van verschillende producten, het maken kralenplankjes, plakplaatjes het stickeren van producten. Je kunt ook helpen bij het netjes houden van de buitenruimte van de kazerne. Maar ook kun je huishoudelijke klussen doen, of tuinieren of sporten. Voor wie wil snoezelen, graag naar muziek luistert of voorgelezen wordt: ook dat kan.

Locatie bezoeken

Neem contact op met de locatie
jupiterhofPB [at] abrona.nl

Zorgaanbod

Informatie over begeleiding en ondersteuning
zorgadvies [at] abrona.nl

Routebeschrijving

Kom lekker op de fiets of pak de bus of trein. Zo draag jij ook bij aan een beter milieu voor ons allemaal.