‘t Lichtpunt

‘t Lichtpunt
Maanlaan 4
3712 XJ
Huis ter Heide

Voor het maken van een reservering in ons zalencentrum kunt u contact opnemen met
Willeke Dijksterhuis: 088 201 96 50
reserveringen [at] abrona.nl

Kijk voor meer informatie op www.abronarestauratief.nl

’t Lichtpunt ligt in de bosrijke omgeving van de wijk Sterrenberg in Huis ter Heide. ’t Lichtpunt bestaat uit een vergader- en zalencentrum en een zelfbedieningsrestaurant. In het vergader- en zalencentrum en in het restaurant komen cliënten en medewerkers van Abrona. Ook mensen van buitenaf komen hier voor een vergadering, een lunch, een congres of een feestelijke bijeenkomst. 

Bij ‘t Lichtpunt kun je zowel voor als achter de schermen werken. Daarom is hier voor veel cliënten dagbesteding mogelijk. De werkzaamheden worden afgestemd op wat jij kunt. Bij ´t Lichtpunt kun je gasten ontvangen, zalen klaarzetten, lunch voorbereiden en wegbrengen, appeltaarten maken, kassawerkzaamheden, schoonmaken/afwassen, wassen en strijken.

Extra foto Martijn beschilderde deur 't Lichtpunt
Voor wie

Bij ’t Lichtpunt werken mensen die het leuk vinden om in de horeca te werken, dit kan in de keuken zijn of in de zalen. Je kunt bij ons werken als je één van deze zorgprofielen hebt: VG2, 3, 4, 5 of 6. Heb je een andere indicatie, vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Begeleiding

Bij ’t Lichtpunt werken we met de methode “Werken met Regie”. Dat betekent dat de begeleiding jou de ruimte geeft. Zo leer je zelf nieuwe dingen ontdekken, nadenken, je werk plannen en handelen. Fouten maken is geen probleem. Zo leer je hoe je het de volgende keer anders kunt doen.

De begeleiding helpt jou om steeds onafhankelijker te worden. Je kunt steeds meer zelf doen, zonder dat de begeleiding je helpt. Daar krijg je meer zelfvertrouwen van.

Locatie bezoeken

Neem contact op met de locatie
abronarestauratief [at] abrona.nl

Zorgaanbod

Informatie over begeleiding en ondersteuning
zorgadvies [at] abrona.nl

Routebeschrijving

Kom lekker op de fiets of pak de bus of trein. Zo draag jij ook bij aan een beter milieu voor ons allemaal.