Zonnelaan 202

Zonnelaan 202
Zonnelaan 202
3712 XH
Huis ter Heide

Contactpersonen

Daphne Zwartjes & Kimberly van Montfoort

Op Zonnelaan 202 in Huis ter Heide wonen 24 cliënten.

Zonnelaan 202 heeft 2 woonlagen. Op elke verdieping wonen 12 cliënten. Centraal liggen de woonkamers, de keukens en het kantoor, dat overzicht biedt op beide woonkamers. Woon je op Zonnelaan 202, dan heb je een woning met een eigen keuken, badkamer met douche, slaapkamer en woonkamer. De woningen aan de achterkant van het gebouw hebben toegang tot de gemeenschappelijke tuin. Er is een lift in het gebouw voor de minder mobiele cliënten boven.

We vinden rust en regelmaat belangrijk. In het weekend en op maandagavond koken we zelf. Op de andere dagen kun je kiezen uit 3 maaltijden die bereid worden door Eetgemak. De maaltijden, koffiemomenten en fruitmomenten zijn op vaste tijden. Dat zorgt voor rust en zekerheid (veiligheid). 

Omgeving

Zonnelaan 202 ligt aan een rustige straat. Er is alleen woonverkeer. Op 5 minuten lopen zijn mogelijkheden voor dagbesteding, het kantoor met centrale diensten, en de medische dienst, fysiotherapie en tandarts.  De wijk Sterrenberg ligt in een bosrijk gebied. Zonnelaan heeft een ruime voortuin en een grote omheinde achtertuin. De achtertuin is afgesloten. In de zomer is het heel fijn in de tuin. In het dorp op 15 minuten lopen zit de supermarkt.

Foto 1 Zonnelaan 202 Huis ter Heide
Voor wie

De bewoners van Zonnelaan 202 zijn in de leeftijd van 28 jaar tot 65+ en hebben een verstandelijke en soms ook lichamelijke beperking. De zorgvraag is voor iedereen anders, soms heeft iemand alleen hulp nodig bij algemene dagelijkse handelingen en soms is er meer intensieve zorg en begeleiding gewenst. Daar is het team van Zonnelaan 202 prima op ingesteld.

Begeleiding

De begeleidingsstijl gaat volgens de richtlijnen van Triple C. We bieden onvoorwaardelijke nabijheid voor onze cliënten, ook (juist) als de cliënt minder lekker in zijn/haar vel zit. Ons team is een mooie mix van ervaren krachten en mensen die net hun opleiding hebben afgerond. Een goede combinatie van ervaring en vernieuwing. 

De begeleiding is aanwezig van 7.30 tot 22.30 uur. Daarna is er een nachtdienst.

Werken en zinvolle daginvulling
We vinden het belangrijk dat je een zinvolle invulling van je dag hebt. Zodat je ‘s avonds met een tevreden gevoel kunt terugkijken op de dag. In de buurt van onze woning is veel te doen, je hoeft er meestal maar een paar minuten voor te lopen. Zo kun je creatief aan de slag (schilderen, knutselen) of productiewerk doen voor bedrijven. Dan plak je bijvoorbeeld stickers op producten van die bedrijven. Of je sorteert en verpakt spullen. Misschien ben je juist liever bezig met tuinieren, of help je graag mee in een restaurant. Samen met jou kijken we naar wat je wilt, wat je kan en wat er mogelijk is.

Locatie bezoeken

Neem contact op met de locatie
zonnelaan202benedendl [at] abrona.nl

Zorgaanbod

Informatie over begeleiding en ondersteuning
zorgadvies [at] abrona.nl

Routebeschrijving

Kom lekker op de fiets of pak de bus of trein. Zo draag jij ook bij aan een beter milieu voor ons allemaal.