Abrona Asschat

Abrona Asschat
Asschatterweg 32a
3831 JR
Leusden

Locatie Asschat is gelegen aan de Asschatterweg 32A in Leusden. In deze groene woonplaats worden veel activiteiten georganiseerd voor mensen met een verstandelijk beperking.
Asschat heeft 12 studio’s op de 3e verdieping.  De studio’s bestaan uit een woon/slaapkamer met een keukenblok en een ruime aparte badkamer. Je mag je studio inrichten zoals jij dat wilt.

Binnen de locatie zijn er twee gezamelijke woonkamers en een groot balkon.
Asschat ligt naast winkelcentrum de Biezenkamp waar onder andere leuke winkels, supermarkten en restaurants te vinden zijn. 


In het weekend vinden we het leuk om activiteiten te ondernemen zoals een boodschap doen op de markt. S’avonds drinken we een drankje met een lekker hapje en staan we regelmatig te dansen in de woonkamer. 

Werk en zinvolle daginvulling 
Iedereen is gebaat bij een zinvolle daginvulling. Dit kan bestaan uit dagbesteding of werk, maar ook wanneer jij gepensioneerd bent kijken wij samen hoe jij een fijne dag kan hebben. Help je mee in het huishouden? Wil je vrijwilligerswerk doen? Ga je naar een leuke club zoals de Klepper of de Bron? Samen met jou zoeken we iets wat past bij jouw interesses en mogelijkheden. 

Foto 1 Asschatterweg 32a Leusden
Voor wie

Bij Asschat wonen 12 mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking vanaf 45 jaar.
Je kunt op de Asschat wonen als je zorgprofiel VG3 of VG4 hebt. 

Begeleiding

Het leven, dat laat je niet zomaar aan je voorbijgaan.
En tegelijkertijd valt het lang niet altijd mee, om toe te komen aan het leven dat je voor ogen hebt. Het blijft een zoektocht, zeker als je een verstandelijke beperking hebt. Samen met jou gaan wij graag deze zoektocht aan!  
Dit kunnen kleine stappen of grote stappen zijn, de begeleiding sluit aan bij jouw tempo. Deze stappen en de daaruit voortkomende ontwikkel doelen, begeleidingsafspraken en belangrijke informatie schrijven we in een persoonlijk ondersteuningsplan. Dit plan wordt jaarlijks besproken en bijgesteld met jou en de belangrijke mensen om je heen.

Bij locatie Asschat word er 24-uurszorg geboden, in de nacht word de nachtdienst gedraaid door de organisatie van Beweging 3.0, zij zitten vast aan onze locatie. 

Locatie bezoeken

Neem contact op met de locatie
asschatterweg32aDL [at] abrona.nl

Zorgaanbod

Informatie over begeleiding en ondersteuning
zorgadvies [at] abrona.nl

Routebeschrijving

Kom lekker op de fiets of pak de bus of trein. Zo draag jij ook bij aan een beter milieu voor ons allemaal.