De Shelter

De Shelter
Laan der Techniek 2-100/200
3903 AT
Veenendaal

Contactpersoon

Rijkje Loef

In de Shelter zijn 36 appartementen op de eerste en tweede verdieping van een nieuw gebouw. Dit appartementencomplex staat in de buurt van het centrum van Veenendaal. Het treinstation is op loopafstand. In Veenendaal kun je veel activiteiten ondernemen.

Binnen de Shelter hebben we een actief netwerk van vrijwilligers. Regelmatig wordt er door vrijwilligers gekookt en geknutseld en gaan er vrijwilligers mee met uitjes van cliënten.

Als bewoner heb je een eigen appartement. Woonkamer met daarin een keukenblok met een koelkast en een kookplaat. Daarnaast heb je een aparte slaapkamer, een badkamer, een berghok met een aansluiting voor een wasmachine en wasdroger. Ook heb je een eigen balkon.

In de algemene groepsruimtes kun je andere bewoners ontmoeten. De groepsruimtes komen op de eerste verdieping uit op een groot dakterras. De tweede verdieping heeft een groot balkon.

Foto 1 - Gebouw de Shelter Veenendaal
Voor wie

Binnen de Shelter wonen 36 cliënten met een verstandelijke beperking. De leeftijden zijn zeer gevarieerd.Ben je ouder en gebruik je een rollator dan is dat geen probleem om hier te wonen. Je kunt binnen de Shelter wonen als je zorgprofiel VG3 of VG4 hebt. Heb je een andere indicatie vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Begeleiding

Op de Shelter wordt 24 uur per dag zorg en ondersteuning geboden. Begeleiding is aanwezig om te luisteren en te helpen. 

Binnen de Shelter kijken we naar de individuele begeleidingsbehoefte. Zorg en ondersteuning  bieden we op maat, afhankelijk van je wensen, mogelijkheden, voorkeuren en levensfase.  Je kunt individuele ondersteuning krijgen of ondersteuning samen met anderen, in een groep.

Contact
Wij helpen je graag verder. Zorgadvies is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9 tot 13 uur via het telefoonnummer 088 201 99 22.

Locatie bezoeken

Neem contact op met de locatie
shelterpo [at] abrona.nl

Zorgaanbod

Informatie over begeleiding en ondersteuning
zorgadvies [at] abrona.nl

Routebeschrijving

Kom lekker op de fiets of pak de bus of trein. Zo draag jij ook bij aan een beter milieu voor ons allemaal.