MOOI…van Abrona

MOOI…van Abrona
Burchtpoort 2
3452 MD
Vleuten

MOOI…van Abrona is een dagbestedingscentrum in Vleuten. Hier kun je in acht ateliers diverse arbeidsmatige, belevingsgerichte en creatieve activiteiten doen.

MOOI…van Abrona ligt aan de rand van winkelcentrum Vleuterweide zodat je actief mee kan doen aan de lokale samenleving. Ook kun je werken in onze winkel MOOI. Hier verkopen we  producten die we maken in onze ateliers. 

Bij MOOI…van Abrona kun je zinvol en plezierig werken in een veilige omgeving. Het werk wordt afgestemd op jouw eigen behoeften en wensen. MOOI is een plek waar je je gewaardeerd kunt voelen en jezelf kunt zijn.

Foto inline MOOI
Voor wie

MOOI…van Abrona is geschikt voor mensen met een beperkt arbeidsvermogen, met een lichte of matige verstandelijke beperking tussen de 18 en 88 jaar.

Begeleiding

Bij MOOI…van Abrona word je begeleid volgens de methodiek Eigen Regie. De begeleider heeft persoonlijke aandacht voor jou en je vragen en wensen. De methodiek is gericht op het vergroten van je  zelfstandigheid, en helpt je erachter te komen wat je sterke kanten zijn en welke dingen je nog wilt leren. De begeleider maakt samen met jou een plan van aanpak. Kern van de methode is dat je de ruimte krijgt om zelf te ontdekken, te leren nadenken, plannen en handelen. Zo word je telkens  onafhankelijker van je begeleider en groeit je zelfvertrouwen.

Locatie bezoeken

Neem contact op met de locatie
mooivan [at] abrona.nl

Zorgaanbod

Informatie over begeleiding en ondersteuning
zorgadvies [at] abrona.nl

Routebeschrijving

Kom lekker op de fiets of pak de bus of trein. Zo draag jij ook bij aan een beter milieu voor ons allemaal.