MOOI…van Abrona

MOOI…van Abrona
Burchtpoort 2
3452 MD
Vleuten

Aan de rand van winkelcentrum Vleuterweide ligt MOOI…van Abrona. Hier kun je in verschillende  ateliers diverse arbeidsmatige, belevingsgerichte en creatieve activiteiten doen. Ook is het mogelijk om actief mee te doen aan de lokale samenleving in de vorm van bedrijfsplekken.  Zo werken we bijvoorbeeld samen met het Amadeus Lyceum, Jumbo en De Weerelt van Sport.  

Bij MOOI…van Abrona kun je zinvol en plezierig werken in een veilige omgeving. Het werk wordt afgestemd op jouw eigen behoeften en wensen. MOOI is een plek waar je je gewaardeerd kunt voelen en jezelf kunt zijn.

Voor wie

MOOI…van Abrona is geschikt voor mensen met een beperkt arbeidsvermogen, met een lichte of matige verstandelijke beperking tussen de 18 en 88 jaar.

Begeleiding

Bij MOOI…van Abrona word je begeleid volgens de methodiek Eigen Regie. De begeleider heeft persoonlijke aandacht voor jou en je vragen en wensen. De methodiek is gericht op het vergroten van je  zelfstandigheid, en helpt je erachter te komen wat je sterke kanten zijn en welke dingen je nog wilt leren. De begeleider maakt samen met jou een plan van aanpak. Kern van de methode is dat je de ruimte krijgt om zelf te ontdekken, te leren nadenken, plannen en handelen. Zo word je telkens  onafhankelijker van je begeleider en groeit je zelfvertrouwen.

Locatie bezoeken

Neem contact op met de locatie
mooivan [at] abrona.nl

Zorgaanbod

Informatie over begeleiding en ondersteuning
zorgadvies [at] abrona.nl

Routebeschrijving

Kom lekker op de fiets of pak de bus of trein. Zo draag jij ook bij aan een beter milieu voor ons allemaal.