Brediushof

Brediushof
Kievitstraat 39
3443 BD
Woerden

Contactpersoon

Janny Tins

Brediushof ligt aan de rand van Woerden. Je kunt makkelijk lopend of op de fiets naar de winkels, trein of bus.
In Brediushof is 6-8 keer per jaar een soosavond met spelletjes, knutselen of een uitje. Ook kun je in de buurt sporten bijvoorbeeld voetballen, zwemmen of paardrijden.

Wonen

Op Brediushof zijn 28 appartementen, met een eigen woonkamer, badkamer, slaapkamer en wc. Je appartement is je eigen woning. Er zijn 3 verdiepingen met elk een gezamenlijk woonkamer en keuken. In de gezamenlijke huiskamer kunnen we met elkaar eten, koffie drinken of bijvoorbeeld een spelletje doen.

Werken en dagbesteding

Als je bij Brediushof woont, kun je een betaalde baan hebben bij Ferm Werk NV (organisatie voor maatschappelijk werk). Verder zijn er diverse mogelijkheden voor  dagbesteding, zoals bij Abrona Kunst & Koffie in Kockengen en bij dagbesteding NuDoen! Beleef. Je kunt ook werken in de groenvoorziening binnen Nudoen! Groen, in de bibliotheek binnen Nudoen! Bieb en bij het Centrum voor Arbeid en Begeleiding.

Foto 6 voorkant Brediushof
Voor wie

In Brediushof wonen 28 mensen met een lichte of matige verstandelijke beperking. De meeste mensen zijn tussen de 30 en 40 jaar oud. Je kunt wonen op Brediushof als je één van deze zorgprofielen (voorheen ZZP) hebt: VG 1, 2, 3, 4, 5 of 8. Heb je een andere indicatie, vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Begeleiding

Brediushof heeft 24-uursbegeleiding. Voor elke verdieping is er een vroege dienst en een late dienst. ’s Nachts is er een slaapdienst voor heel Brediushof. De begeleiding biedt zowel ondersteuning/overname bij de verzorging waar nodig, als begeleiding op het sociaal-emotioneel gebied.

Locatie bezoeken

Neem contact op met de locatie
brediushofwonen [at] abrona.nl

Zorgaanbod

Informatie over begeleiding en ondersteuning
zorgadvies [at] abrona.nl

Routebeschrijving

Kom lekker op de fiets of pak de bus of trein. Zo draag jij ook bij aan een beter milieu voor ons allemaal.