Kasteel Woerden

Kasteel Woerden
Kasteel 1
3441 BZ
Woerden

Kasteel Woerden staat midden in het centrum van Woerden. Op de locatie bevinden zich 28 eenpersoonsappartementen. De bouw en ligging van de appartementen maken het Kasteel tot een unieke woonplek. Je appartement is jouw woning. Er is 1 centrale ingang naar de appartementen en elk appartement heeft een eigen slaapkamer/woonkamer, een douche en een wc. Daarnaast is er een internet- en telefoonaansluiting aanwezig. Bezoek is welkom. 

Er zijn 2 gezamenlijke keukens. Je kunt eten in de gezamenlijke eetkamer of in je eigen appartement. Er is ook een ontmoetingsruimte voor alle bewoners. Hier kun je bijvoorbeeld tv kijken, een spelletje doen of samen koffiedrinken.

De winkels liggen op loopafstand van het Kasteel. In het centrum van Woerden zijn verschillende uitgaansgelegenheden te vinden (restaurants, kroegjes, bowlingbaan etc.). Ook zijn er in de directe omgeving verschillende sport- en spelmogelijkheden. Het station van Woerden is op 8 minuten loopafstand van het Kasteel. Daarnaast stopt er een bus voor het kasteel. 

Voor wie

In het Kasteel zijn twee woongedeelten waar mensen met een licht verstandelijke beperking wonen: Oost en Noord. Sommigen hebben ook een psychiatrische stoornis (borderline, NLD, autisme etc.) De meeste bewoners zijn tussen de 20 en 50 jaar oud. 

Begeleiding

Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Je kunt dus altijd bij de begeleiding terecht met vragen of als je hulp nodig hebt of gewoon gezellig een praatje wilt maken. 

Locatie bezoeken

Neem contact op met de locatie
kasteelwonenwoerdendl [at] abrona.nl

Zorgaanbod

Informatie over begeleiding en ondersteuning
zorgadvies [at] abrona.nl

Routebeschrijving

Kom lekker op de fiets of pak de bus of trein. Zo draag jij ook bij aan een beter milieu voor ons allemaal.