NUdoen! Woerden

NUdoen! Woerden
Meulmansweg 27
3441 AT
Woerden

Contactpersonen

Esther van de Woestijne en Christel van Dam

NUdoen! biedt arbeidsmatige dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Persoonlijke ontwikkeling, participatie in de samenleving en waar mogelijk doorgroeien staan centraal. We kijken per persoon naar de mogelijkheden, leerdoelen en ondersteuningsvraag en we maken met elkaar een programma op maat binnen onze veilige werkomgeving of in de directe omgeving van Woerden (Centrum). 

NUdoen! Woerden heeft vier verschillende groepen waar je aan de slag kunt.

Bij elke werkplek kan je werken, leren en je verder ontwikkelen! Samen met de begeleiding en persoonlijk ondersteuner ga je aan de slag om  sociale vaardigheden, praktische vaardigheden en werknemersvaardigheden te trainen. Je houdt je ontwikkeling bij in je portfoliomap en er worden regelmatig cursussen en workshops georganiseerd waar je aan deel mag nemen. Ook is het mogelijk om door te groeien naar een andere werkplek.

Bij NUdoen! In de bieb voer je werkzaamheden uit voor de bibliotheek, zoals boeken stempelen en alfabetiseren. Ook hebben we een eigen winkel waar we verschillende producten verkopen en kun je facilitaire werkzaamheden uitvoeren. We voeren regelmatig klussen uit voor bedrijven uit de omgeving.

Bij NUdoen! Groen werk je veel buiten. Bijvoorbeeld bij recreatieboerderij de Boerinn. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden uit, verzorg je de dieren en kan je houtproducten maken. We onderhouden het Brediuspark en de pluk- en moestuin bij het Brediuspark. Bij zorgcentrum Weddesteyn verzorgen we tuintjes van de bewoners.

NUdoen! Beleef is voor mensen die een grotere vraag naar zorg en begeleiding hebben en graag in een rustige ruimte werken. Er is altijd een afwisselend programma bestaande uit onder andere creatieve activiteiten, wandelen, bakken en spelletjes doen. Bij NUdoen! in Bedrijf werk je bijvoorbeeld bij een kapper, een school, een zorgcentrum of in de horeca. De begeleiding komt regelmatig even langs om te kijken hoe het gaat.

Voor wie

NUdoen! is voor iedereen met een ondersteuningsvraag op het gebied van werk en dagbesteding.

Je kunt hier werken of dagbesteding doen met een zorgprofiel VG of met een Wmo-indicatie. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.

Begeleiding

Wij bieden ruimte voor eigen ideeën en zoeken samen met jou naar invulling van een dagprogramma dat bij jou past.

Locatie bezoeken

Neem contact op met de locatie
nudoen!Woerden [at] abrona.nl

Zorgaanbod

Informatie over begeleiding en ondersteuning
zorgadvies [at] abrona.nl

Routebeschrijving

Kom lekker op de fiets of pak de bus of trein. Zo draag jij ook bij aan een beter milieu voor ons allemaal.