Waar wil je wonen?

Hou je van de stadsdrukte, of juist van rust? Kun je veel zelf, of heb je veel hulp nodig? Ben je jong, of al wat ouder? Ieder mens is anders. Daarom heeft Abrona verschillende soorten plekken om te wonen voor mensen met een verstandelijke beperking.

Wat is er mogelijk? 

  • Je kunt wonen op allerlei plekken in de provincie Utrecht. In Benschop, Driebergen, Huis ter Heide, Kockengen, Utrecht, Veenendaal en Woerden bijvoorbeeld. 
  • Je kunt wonen in de stad, in een dorp, of helemaal buiten het dorp, met de weilanden en bossen om je heen.  
  • Je kunt wonen met een klein beetje ondersteuning van Abrona, en verder doe je alles zelf. 
  • Of je kunt wonen in een huis waar de hele dag begeleiding is, en waar je ’s nachts een alarmsysteem of uitluistersysteem kunt gebruiken. Dat is fijn als je veel hulp nodig hebt.

Is er een plek vrij?

Wanneer je je aanmeldt bij Abrona, krijg je soms al snel een woonplek. Soms moet je lang wachten. Dat hangt af van welke zorg en begeleiding je nodig hebt, welke woonwensen je hebt, en welke woonplekken er vrij zijn. 
Heb je speciale, intensieve zorg nodig? Dan is niet elke woonplek geschikt. Er is dan vaak niet veel keuze. Maar als het kan, zoeken we naar een plek in de buurt van je familie en vrienden.

Alle woonplekken op een rij 

Abrona heeft woonplekken in de hele provincie Utrecht. In bijvoorbeeld Amersfoort, Benschop, Driebergen, Huis ter Heide, Loosdrecht, Veenendaal, Woerden en Utrecht. 
Wil je alle plaatsen zien waar je kunt wonen? Bekijk dan ons locatie-overzicht. Op deze pagina vind je alle woonplekken van Abrona op een rij. Elke woonplek heeft ook een eigen pagina op de website.