Gezellig pannenkoekenfeest voor Zonnelaan 100

Zonnelaan 100

Afgelopen zondag genoten cliënten van Zonnelaan 100 van een gezellig pannenkoekenfeest in hun tuin.   

Ruim voor aanvang van het feest zaten de meeste cliënten al in de tuin, in afwachting van het feest.  Zodra de eerste beslaglepel in de pan werd gegoten, vormden zich een rij voor de kraam van Brams Pannenkoeken, die voor dit feest was gevraagd om pannenkoeken te komen bakken. Toen ook Troubadour Rob Krot was gearriveerd, zijn gitaar had gestemd en het eerste liedje inzette, was de sfeer helemaal compleet.  Zelfs het zonnetje was regelmatig aanwezig en gelukkig bleef de voorspelde regenbui achterwege.

Het feestje was ook goed voor het burencontact.  Een aantal buren kwamen even om de hoek kijken.  Ze werden enthousiast begroet door cliënten en uitgenodigd om ook een pannenkoek mee te eten.  

Kortom het feest was een groot succes. Zelfs de cliënten die het vooraf eigenlijk te spannend vonden, waren erbij.  Iedereen genoot van de gezellige sfeer en zij vonden het geweldig dat zij zomaar op een feestje werden getrakteerd.

Het pannenkoekenfeest werd Zonnelaan 100 aangeboden door Thésor, dienstverlener op het gebied van treasury voor maatschappelijke organisaties en decentrale overheden.  Via Samen voor Zeist was Abrona in contact gekomen met Thésor.  Al een aantal jaren is het bij dit bedrijf een traditie om zich in te zetten voor een lokale maatschappelijke organisatie.  Vanwege corona kozen zij er dit jaar voor om een feest te faciliteren. Thésor  heeft ervoor gezorgd dat Zonnelaan 100 feest kon vieren met   Brams Pannenkoeken, Troubadour Rob Krot  en de aankleding van ABC ballonnen uit Zeist.

Namens alle cliënten van Zonnelaan 100 willen we Thésor heel hartelijk bedanken voor dit geweldige feestje.