Zorgaanbod

Een veilige plek om obstakels te overwinnen en te groeien. Dat is wat Abrona wil bieden aan iedereen die zorg nodig heeft. Hoe we dat doen via ons uitgebreide zorgaanbod, vertellen we je graag. 

Je hebt een uitgebreide zorgvraag voor je kind, familielid of naaste met een verstandelijke beperking. Vaak heb je dan al meerdere hulpverleners of zorgverleners gezien, en talloze adviezen gekregen. Misschien stokt de behandeling. Of mis je een betrokken overkoepelende behandelaar die de regie voert. Of je vraagt je af of er niet meer groei en ontwikkeling mogelijk is voor degene voor wie je zorg draagt. 

Pleisterplaats

We spreken elke dag ouders, familieleden en betrokkenen die goede zorg willen voor iemand van wie ze houden of voor wie ze verantwoordelijk zijn. We snappen dat je soms al een lange weg achter de rug hebt. 
Abrona betekent pleisterplaats. Dat willen we zijn voor iedereen die bij ons komt voor zorg. Onze professionele zorgverleners zetten zich hier elke dag voor in.

Meer weten over onze aanpak?

  • Lees meer over onze manier van begeleiden en ondersteunen op de pagina Begeleiding en ondersteuning.
  • Ons zorgaanbod is heel divers. Van bijzondere fysiotherapie tot logopedie. Bekijk het complete zorgaanbod op onze pagina Behandelingen.