Team a.s.r werkt dagje mee op Boerderij De Bossewaard

Bossewaard

Afgelopen donderdag kwam een team van a.s.r.-verzekeringen een dag meewerken op boerderij De Bossewaard. En dat was voor beide partijen hartstikke leuk. De werkers van De Bossewaard konden vertellen over hun werk en de boerderij en voor het team van a.s.r. was het erg leuk om een keer heel anders bezig te zijn en eigen collega's weer eens te zien en te spreken, omdat ze het afgelopen jaar voornamelijk vanuit huis hadden gewerkt. 

Na een hartelijk welkom met een kopje koffie en lekkere zelfgebakken appeltaart, kregen de a.s.r. medewerkers een korte uitleg over de boerderij en de werkzaamheden en kon er aan de slag gegaan worden. 

Er werd een afrastering gemaakt voor de kippenweide, een scheiding voor de geiten en schapenweide, er werden appels en peren geplukt en er ging een ploeg aan de slag in de keuken om de lunch voor te bereiden. 

Tussendoor gaven enkele werkers nog een boeiende rondleiding over het hele terrein.   

We zijn heel blij en dankbaar voor de inzet van het a.s.r.-team en het budget dat a.s.r. Evenementen en Foundation beschikbaar heeft gesteld om alle materialen aan te schaffen.  

Het was een geweldige mooie dag waar hard gewerkt, veel geleerd en veel gelachen werd.