Drie dagen feest voor Abrona tijdens Abrona Festival

Het Abrona Festival was een groot succes! Wat hebben we veel blije gezichten gezien en wat deed iedereen enthousiast mee. Om nog even na te genieten, hebben we alle activiteiten op een rijtje gezet:

LangspeelplaattafelDinsdag 11 mei is de Langspeelplaat-tafel feestelijk geopend. Een cadeau van OIZO (onze zonnepanelenleverancier). De LP tafel is uniek en helemaal op maat gemaakt voor Abrona. Je kunt elkaar ontmoeten aan de tafel en als je aan de plaat draait met elkaar komt er muziek uit de hoorn. Met wel meer dan honderd liedjes!

OIZO verzorgde aansluitend twee duurzaamheidsworkshops over afval scheiden en informatie hoe je energie kunt besparen en opwekken!

Sport en spelmiddag op OrionplenDe sport & spelmiddag op Orionplein in combinatie met muziek van onze eigen Abrona Band was weer ouderwets gezellig en er werd fanatiek meegedaan.

Magische Show Steven KazanWoensdag 12 mei stond in het teken van magie. Steven Kazan was te zien tijdens drie magische shows. Vanuit diverse locaties van Abrona waren cliënten aanwezig. Tijdens het goochelen hielpen cliënten Steven Kazan met de meeste ingewikkelde trucs.

DrumworkshopMarcel SasDonderdag 13 mei startte met een optreden van theater de Lachende zon voor de cliënten van Orionplein en Sterrenberglaan. Zij zijn gespecialiseerd in zintuigelijke activering doormiddel van muziek. Ondertussen gaf Jaap Pluijgers drie drumworkshops in het Lichtpunt. We sloten de middag af met een spektakel. Het dak ging er af tijdens de optredens van Marcel van Sas en Elvis.

Elvis PresleyDeze middag is tot stand gekomen met hulp van: Diverse vrijwilligers, medewerkers van de Kosmos, muziek en beweging, Harm Beishuizen, Anneke Ritzen en Vrienden van Abrona.

Onze sponsors: Vlampunt, Kwakkenbos en ELRO duurzame daken

En verder dank aan iedereen voor de enthousiaste deelname!