Betrokken a.s.r. medewerkers zetten zich in voor Abrona

Vorige week  ontvingen we in Huis ter Heide 30 medewerkers van a.s.r. verzekeringen die in het kader van maatschappelijke betrokkenheid kwamen  meehelpen bij Boerderij Sterrenberg, de Kringloopwinkel en woonvoorziening De Kometenlaan.

Dankzij de sponsoring van A.S.R. foundation konden er prachtige planten en struiken bij de boerderij worden geplant. De vrijwilligers hebben enorm hard gewerkt en hadden daarna zelfs nog tijd om hout te hakken en te stapelen.

Voor de schilderklus van de Kringloopwinkel gingen a.s.r.medewerkers aan de slag om muren blauw te sauzen, meubilair grijs, wit of geel te schilderen. Al schilderend opperden zij om de nieuwe winkel Mondriaanstore te gaan noemen.
Behalve de schilderklus werd ook de keuken aangepakt, Zo werd de defecte vaatwasser en oud keukenblad eruit gesloopt, om plaats te maken voor een nieuw keukenblad.

Bij de Kometenlaan hielpen  a.s.r medewerkers mee  om samen met cliënten het voorjaar in te luiden.
De middag werd gestart met koffie en stonden cakejes klaar om te versieren. Na deze kennismaking gingen cliënten en a.s.r.medewerkers aan de slag met bloemschikken en bloembakken vullen op het balkon.
De ontmoeting was bijzonder succesvol. Er kwamen cliënten naar de huiskamer die vooraf zeiden niet mee te willen doen. Er werd gezellig met elkaar gekletst met veel aandacht en respect voor elkaar.

Namens alle cliënten en Abrona medewerkers willen we het a.s.r. team heel hartelijk danken voor hun geweldige inzet en betrokkenheid.