Raad van toezicht Abrona benoemt 2 nieuwe leden

Marion Frissen en Ingrid Hissink zijn toegetreden tot de raad van toezicht van Abrona.

MarionMarion is zelfstandig consultant, interimmanager en toezichthouder en heeft uitgebreide ervaring op het terrein van kwaliteit en veiligheid van de zorg. Marion is per 1 juli 2021 Marjan Boertjes opgevolgd vanwege het aflopen van haar zittingstermijn. Marion is verheugd met haar benoeming: “Graag wil ik mijn jarenlange opgebouwde kennis en ervaring inzetten als toezichthouder. De organisatie Abrona spreekt mij erg aan vanwege haar maatschappelijke opdracht voor mensen met een verstandelijke beperking en de diversiteit in het dienstenaanbod. Het brede aanbod heeft voor de cliënten in de regio veel voordelen en is tegelijkertijd voor het bestuur een mooie uitdaging. Beide aspecten maken het voor mij betekenisvol om onderdeel uit te maken van de Raad van Toezicht.”

IngridIngrid is per 1 september 2021 toegetreden en is directeur Financiën Amsterdam UMC en ervaren toezichthouder. Ingrid verbindt ontwikkelingen in de gezondheidszorg aan diepgaande kennis en ervaring met financiën, vastgoed en ICT. Ze ziet uit naar haar start en volgt Cock Aquarius op vanwege het aflopen van haar zittingstermijn: “Ik zie uit naar het delen van mijn brede kennis en ervaring en samen te werken met dit betrokken bestuur en collega toezichthouders. Ook verwacht ik mijn eigen blik te verrijken bij ontmoetingen op locaties van Abrona. Ik zal voorstaan dat binnen gezonde financiële kaders de focus gelegd kan worden op de mogelijkheden om de beste zorg en begeleiding voor mensen met een verstandelijke beperking te bieden.”  

De raad van toezicht en raad van bestuur vertrouwen op een fijne samenwerking met deze ondernemende, allround ervaren professionals met een passie voor de gezondheidszorg.

Klik hier om te zien wie er nog meer deel uit maken van onze raad van toezicht.