Socialrun: teampresentatie voor buurtbewoners

Uitnodiging buurtbewoners wijk Sterrenberg

Een team van Abrona doet mee aan de Socialrun: een estafetteloop van 555 km lang die een heel weekend duurt. Van vrijdag 20 t/m zondag 22 september zet het team zich dag en nacht in. Het geld dat ingezameld wordt komt ten goede aan allerlei activiteiten en projecten met als doel: mogelijkheden bieden aan mensen met een beperking tot deelname aan de samenleving.

Steun en ontmoet het team

Ter promotie presenteert een deel van het team zich op donderdag 15 augustus van 18.30 -19.00 uur op het Orionplein in de wijk Sterrenberg in Huis ter Heide. Tijdens deze presentatie is het mogelijk om het team te sponsoren.

Voor de sportievelingen is er een (klein) looprondje op het Orionplein. Deelname aan deze activiteit kost 1 euro, die geheel ten goede komt aan het doel van de Socialrun. Op het plein vind je informatie over de Socialrun, is er een kraampje met drankjes en is er muziek. Reden genoeg om langs te komen!

Graag nodigen we iedereen uit, zeker ook de buurtbewoners en kinderen, om langs te komen of een rondje mee te lopen. 
Ben jij er ook bij?

Waar en wanneer

Donderdag 15 augustus 2019

18.30 – 19.00 uur

Orionplein, wijk Sterrenberg in Huis ter Heide

Meld je snel aan

Meld je aan vóór 10 augustus 2019 i.v.m. de catering via gerrie.degraaf [at] abrona.nl

Alleen sponsoren kan ook!

Kun je er niet bij zijn, maar wil je toch je steentje bijdragen en team Abrona sponsoren? Dat kan natuurlijk! Bezoek onze teampagina op de website van Socialrun om een zelfgekozen bedrag te sponsoren.