Training Projectmatig Werken is een succes

De eerste trainingsreeks Projectmatig Werken is een succes! Berenschot en Abrona hebben samen een training ontwikkeld voor medewerkers voor het eenduidig en succesvol uitvoeren van projecten. Er kwamen veel aanmeldingen binnen en vervolgens kwamen in vier dagdelen de deelnemers bij elkaar om samen aan de slag te gaan.

Een mix van theorie, concreet werken aan een casus, plenaire discussies en rollenspellen zorgden voor het leren van de basiselementen van het projectmatig werken. Het enthousiasme en de nieuwsgierigheid zorgden voor interactieve en leuke bijeenkomsten. De deelnemers hebben de training succesvol afgerond en een certificaat ontvangen (onderstaand een collage van een aantal deelnemers). Tijd om de opgedane kennis in de praktijk te brengen binnen de Abrona projecten! De training is erg goed beoordeeld en in het nieuwe jaar zal er een nieuwe trainingsreeks van start gaan.

De training werd georganiseerd door de afdeling Opleidingen van Abrona en verzorgd door Simon Heesbeen (programmamanager) en zijn collega Hannelore Schouten (adviseur en trainer bij Berenschot).

Collage deelnemers training Projectmatig Werken