Centrale Familieraad Abrona op zoek naar nieuwe leden

Doordat drie leden van de Centrale Familieraad Abrona (CFA), waaronder de secretaris, op korte termijn het einde van hun tweede en derde termijn bereiken, ontstaan er binnen de CFA vacatures voor minimaal drie nieuwe leden. Graag komt de CFA in contact met familieleden of wettelijke vertegenwoordigers van cliënten van Abrona die graag mee willen denken én praten op beleidsniveau. Ken jij iemand die de CFA kan versterken?

De Centrale Familieraad Abrona
Abrona is volop in beweging. Dit brengt een extra dimensie met zich mee voor de medezeggenschapsraden, met name ten aanzien van de beoordeling van de kwaliteit en het advies ten aanzien van het beleid. 

De CFA behartigt de belangen van de cliënten samen met de Centrale Cliënten Raad (CCA). Op centraal niveau is er regelmatig overleg met het management van Abrona. Ook is er regelmatig contact met de achterban. Het doel is immers dat alle cliënten van Abrona fijn kunnen blijven wonen en werken en de zorg krijgen die zij nodig hebben. 

Ken jij iemand die de CFA kan versterken?
De CFA komt graag in contact met familieleden of wettelijke vertegenwoordigers van cliënten van Abrona die graag mee willen denken én praten op beleidsniveau. Ken jij iemand of wil je contact opnemen? Je kunt de CFA benaderen via cfa [at] abrona.nl. De CFA beantwoordt graag al je vragen! Liever eerst geheel vrijblijvend een vergadering van de CFA bijwonen om een eerste indruk op te doen? Je bent van harte welkom.